Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan borotváljam? Szerintete...

Hogyan borotváljam? Szerintetek is ciki, ha nem borotválom?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaimnak a háromnegyede(fiúk), borotválják a hónoaljukat, és már szinte ciki, hogy én nem. De átgondoltam és arra jutottam, hogy akkor muszáj lesz:)

Viszont félek tőle, mert nem tudom, hogy fáj-e, vagy hogy utána milyen lesz...Szóval, gondolom megerősödik és szúrni fog...vagy nem?

Légyszi írjatok néhány dolgot ezzel kapcsolatba!

2010. okt. 19. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a hónalj borotválás egyáltalán nem ciki. én a mellkasomat is szoktam időközönként és nem tartom cikinek. a hónalj borotválás pedig alap. nem kell félned, nem fog fájni. nem akarok bunkó lenni de milyen katona lenne belőled? na viccet félretéve. vizet rá, majd borotvahab vagy gél, jól bekened hogy puhuljon a szőr majd lehúzod, ennyi
2010. okt. 19. 20:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, megfogadom!:)
2010. okt. 19. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem is borotváld...

amúgy sokkal jobban izzadsz, valamint büdösebb is lehetsz, ha nem borotválod.

én mindenképp arra szavazom, hogy szedd le

20Ł

2010. okt. 19. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb ha borotválva van,de semmi esetre sem ciki ha nincs.Én úgy gondolom,hogy mindenki maga dönti el,hogy neki mi a jobb.Én borotválom és nem csak a hónaljam hanem a mellkasom,hasam is.
2010. okt. 20. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!