Én miért vagyok széles, ha a szüleim nem voltak azok?
11/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 5.: Ilyenkor tényleg késztetést érez az ember hogy leírja? :D
Utolsó: Hát alak alapján könnyű mondani/írni vkire hogy szép, mert spec. én széles is vagyok meg ronda is, de ebbe most ne menjünk bele...
12/22 anonim válasza:
Bocsi ha rosszul értelmeztem, de most azt szeretnéd tudni hogy miért vagy dagi mikor a családod többi tagja nem az?
Talán mert rosszul étkezel és nem sportolsz eleget.
2011. jan. 25. 09:49
13/22 A kérdező kommentje:
Rosszul értelmezted. Nem vagyok dagi, a bordáim is kilátszanak ha nyújtózkodom, SZÉLES vagyok. Tudod mi a küönbség a széles és a dagi között? Amúgy meg rendszeresen sportolok, de van olyan barátnőm, aki ha lehet még nálam is többet sportol, egészségesen eszik és mégse tud lefogyni szegény...
ilyenkor tényleg késztetést érez az ember hogy leírja amúgy :)
és figyelj, nekem ükig kell visszamenni, hogy zöld szemet lássak. (úgy ha addig számoljuk hogy mamámékig felmenőleg hány ember van a családban 100nál több jön ki és senkinek sincsen zöld szeme.) tehát, gondolom te is későbbiekből örökölhetted. amúgy még sokat fogsz változni, én is ilyen voltam, most meg 70-90 el vagyok.
2011. jan. 25. 18:29
15/22 A kérdező kommentje:
Ehh. :D Mondjuk ha valaki írja/mondja, hogy senki se írja/mondja ezt és ezt, én is erősen érzem, hogy csak azért is le kéne írni/ki kéne mondani, de aztán mégse. :D Amúgy köszi a választ mindenkinek.
Figyelj, korai még ezen aggódnod. :) (Igen, leírtam. :D) Még rengeteget fog formálódni az alakod, ennyi idősen én is egy tömb voltam, most már szép, nőies alakom van. :D
2011. jan. 26. 23:02
11 évesen sztem még nem ezen kéne hisztizni, hogy úristen milyen az alakom! Könyörgöm nézz már szét, hogy kb. 15-16 éves korodban akár meg is nyúlhatsz és drasztikusan le is fogyhatsz! Komolyan ez a legnagyobb problémád? Inkább még babázz ahelyett, hogy itt sajnáltatod magad, nameg sportolj ne csak punnyadj otthon és zabáld a hízlaló kajákat!
2011. jan. 27. 06:49
18/22 A kérdező kommentje:
Na akkor mégegyszer: NEM kövér vagyok hanem SZÉLES. 165 cm vagyok, egyesek szerint ez is baromi magas, emellett nem eszem hízlaló kajákat, rendszeresen sportolok, és nem érzem magam kövérnek mert kilátszik a csípőcsontom. Könyörgöm, fogjátok fel hogy a SZÉLES és a KÖVÉR két KÜLÖNBÖZŐ dolog.
19/22 anonim válasza:
ááá szóval a csontozatot más, mint a család többi tagjának!!!
kérdezz meg erről egy genetikust, ő mélyebbrehatóan is meg tudja magyarázni
2011. jan. 27. 17:54
20/22 A kérdező kommentje:
Végre valaki megértette, köszönöm. Igazából ez volt a lényege, csak nem gondoltam volna hogy nem értitek amit írok.
Kapcsolódó kérdések: