Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nincs tartás a nőkben?

Nincs tartás a nőkben?

Figyelt kérdés

Olyanokat olvasok itt, hogy a fülem ketté áll!

- 13 éves kislány, 15 centis magassarkút vesz fel, mert fel akarja hívni egy "pasi" (hű, 17 éves) figyelmét!

- Nőci nyilatkozza, hogy "A férjemnek akarok megfelelni, a hajam is olyan színű, amilyet ő szeretne!"

Tejószagúatyaúristen! A nők ennyire, de ennyire befolyásolhatók, ennyire nem tisztelik saját magukat, ennyire felszínesek, ennyire... Ostobák?!

Ha tetszik egy ruha/cipő/akármi, azért veszem meg, mert NEKEM tetszik, és teszek rá, ki mit gondol!

A jóuram nem a főnököm! Nem is vagyok a tulajdona!

Élő példa, hogy az egyik exem meg akart változtatni! Hordjak citromsárga p*csaszoknyát, mert az nőies! Hordjak tűsarkút, meg tangát, mert az is nőies! Mi vagyok én, hogy ENGEDELMESKEDJEK neki?! Ha nem képes elfogadni olyannak, amilyen vagyok, ha nem képes cseppnyi agyával felfogni, hogy nem veszem fel ezeket, mert ezek nem én vagyok, akkor pá, puszi! Ki is dobtam... Mármint a pasit...

Hogy képesek a nők más kedvéért hajat festeni mondjuk? Hogy képesek elfogadni a vörös hajat, ha belenéznek a tükörbe, amikor eredetileg barnák, és azt szerették? Más miatt? Más miatt változtatni a külsőn? Más miatt felvenni valamit, amiben rosszul érzem magam? Más miatt sminkelni? Gratulálok!

MAGAM MIATT, maximum! Mit gondolsz, ha egymás mellett ébredtek, Te full sminkben kelsz fel? Ugyan már... Párod, ha szeret, nem akar megváltoztatni! Ha meg akar, az régen rossz!

Nem vagyok kíváncsi olyan okos beszólásokra, hogy "De ez csak a külső, belül még ugyanaz vagyok!"

Igen, ugyanaz vagy! De a külvilágnak mást mutatsz! És miért? Hogy MÁS jobban szeressen. Hogy MÁS jobban elfogadjon!

Milyen felfogás ez emberek?!

Párom soha nem akart megváltoztatni! Érdekes módon... Neki ez a külső tetszett meg, és ebbe a lélekbe szeretett bele! Nekem sem fordult meg soha a fejemben, hogy ráerőltessek valamit! Hangsúlyozom: KÜLSŐLEG!

Vagy túl ideális pár lennénk?

21/L

2011. jan. 24. 11:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
67%
15 cm-es magassarkú az minden,csak nem apróság.Csak a ku*ák hordanak olyat.Amúgy meg kérdező,végre egy nő aki úgy alázza a nőket ahogy kell ! :D:D
2011. szept. 16. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!