A csajok miért imádnak hülye pofákat vágni a tükörbe, és ezt megörökíteni?
Ömm.. Lány vagyok, és szó szerint meghalok a röhögéstől amikor Facebookon is meglátok egy olyan képet hogy:
XY áll a tükör előtt vakus kamerával, a kép fele a fény miatt nem is látszik, szem kidülled, anus mouth... Csak hogy a gyakoribbat említsem.. :D Én sem értem hogy miért jó neki, már az unokanővéremet is megkérdeztem, de épkézláb választ nem tudott adni.. Ettől hiszik szépnek magukat, vagy nem tudom.. Ahogy széthúzott szájjal csücsörítenek, szerintem nagyobbnak látszik a szájuk, és azért.. Vagy mit tudom én.. :D Nem kísérelem megérteni a "klónozott plázacicák" elméjét..
Mit próbálnak sugallni vele? Elgondolkodtató.. Szerintem ahogy mondtam: egyszerűen csak szépnek hiszik magukat tőle, és remélik hogy a "leendő pasi" ebbe beleszeret... Erre sem tudok használható választ adni szerintem, de asszem nem csak én vagyok így ezzel.. :D
Ja, és azt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy miért csinálnak úgy mint a békák.. :D (Nagy gülü szem, széles békaszáj.. xD)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!