Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A csajok miért imádnak hülye...

A csajok miért imádnak hülye pofákat vágni a tükörbe, és ezt megörökíteni?

Figyelt kérdés
Például nyelvet dugdosnak, pofát fújnak fel, és furcsa nézésük is van. Miért szeretik ezt? Mit próbálnak sugallni vele?
2011. jan. 23. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez most költői kérdés volt? :)
2011. jan. 23. 13:10
 12/14 RaksashaGirl válasza:

Ömm.. Lány vagyok, és szó szerint meghalok a röhögéstől amikor Facebookon is meglátok egy olyan képet hogy:

XY áll a tükör előtt vakus kamerával, a kép fele a fény miatt nem is látszik, szem kidülled, anus mouth... Csak hogy a gyakoribbat említsem.. :D Én sem értem hogy miért jó neki, már az unokanővéremet is megkérdeztem, de épkézláb választ nem tudott adni.. Ettől hiszik szépnek magukat, vagy nem tudom.. Ahogy széthúzott szájjal csücsörítenek, szerintem nagyobbnak látszik a szájuk, és azért.. Vagy mit tudom én.. :D Nem kísérelem megérteni a "klónozott plázacicák" elméjét..

Mit próbálnak sugallni vele? Elgondolkodtató.. Szerintem ahogy mondtam: egyszerűen csak szépnek hiszik magukat tőle, és remélik hogy a "leendő pasi" ebbe beleszeret... Erre sem tudok használható választ adni szerintem, de asszem nem csak én vagyok így ezzel.. :D

Ja, és azt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy miért csinálnak úgy mint a békák.. :D (Nagy gülü szem, széles békaszáj.. xD)

14/L

2011. jan. 23. 18:12
 13/14 anonim válasza:
szerintem meg csak ki akarnak tűnni azzal, hogy nem egy átlagos mosolyt vágnak, ezzel csak azt nem veszik észre , hogy miután 134557647758 ilyen kép van már a neten nincs benne semmi érdekes:))
2011. jan. 25. 12:15
 14/14 anonim válasza:
Mi is szoktunk a barátaimmal hülye pofát vágni egy képen,nincs ebben semmi,utána jót lehet nevetni rajta.
2011. jan. 25. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!