170 centimeteres lany hany kilogramm kell legyen ahhoz hogy modellkedni felvehessek?
most neztem utanna es nem is olyan gebek a modellek sem...
Nem a súlytól függ.
170 cm-hez 60as derék és maximum 89es csípőméret az ideális.
De ez még nem elég a modellkedéshez persze, csak e méretek fölött nem nagyon foglalkoztatnak senkit
ÉN modelkedem 179cm/67kg...de mivel arányos a test alkatom,így nem tűnik se túl magasnak se túl soványnak...
Leginkább a magaság számít mert fogyni vagy hízni még csak-csak lehet de nőni nem!
De azért a modelkedés sem fenékig tejfel!
VAnnak nagyon rossz napok,mikor nem tudom kihozni magamból a maximumot akkor jön a leb@szás,nagyon szigoruan fognak alegtöbb cégnél,1-2szer elrontasz vmit akkor kivagy rugva...
Ha nem értesz a divathoz,nem tudsz pozolni a kamerának,nincs megfelelően karakteres arcod nincs esélyed!A kritikák néha nagyon kemények tudnak lenni.HA elég jó vagy külföldre is visznek legyen az kifutó vagy fotózás.NEm elég a szépség!Kell valami különlegesség is.
Én nekem ez azolsó hónapom aztán abbba hagyom az egészet,lehetőségem még lehetne de vannak jobb hobbik is,ez lelkileg nagyon megterhelő!
Persze van jó oldala is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!