15éves lány hordhat 6-7 centiméteres vastagsarkú cipőt a mindennapokra?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 03:07
3/7 anonim válasza:
hátha kényelmes, és bírod minden egyes nap, akkor miért ne? de azért ízléses darabot válassz
5/7 anonim válasza:
Hát én nem vagyok öreg, 22 éves, de mikor én 15 éves voltam senki nem járt abban iskolába :O. Most is csak röhögni tudok a botladozó kislányokon. Jöhet az "én tudok benne járni" duma, de még senki nem látott kislányt, akin jól állt volna a magassarkú, mert a magassarkúakat nőknek gyártják. Nem véletlen.
6/7 anonim válasza:
Én minden nap 15 centis platform magassarkút hordok. Úgyhogy szerintem simán. :D
L/15
7/7 anonim válasza:
Hát én 14/l vagyok és most kaptam meg az első olyan magassarkúmat amit rendszeresen fogok hordani. Őszi,szóval majd a gimiben,most leszek elsős. Nekem is kb. olyan mint neked. Am ezen kívül egy alkalmi cipőm van aminek van sarka. (Ballagásra vettük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!