Csunya lenne a hasam alatt bal oldalt annal a csontnal ami kiall, egy kicsi 1 centimeteres tetko?
Nekem 3 éve van jobb oldalt egy kis tetkó és azóta 2 pasim volt akivel le is feküdtem és mind a kettőnek nagyon bejött.Persze az is számit mit tetováltatsz oda.Pl egy micimackó szerintem lelombozó olyan területen.Ha BP-i vagy tudok egy jó szalont.Mind a két tetoválásomat és a piercingemet ott csináltattam írj ide ha esetleg érdekel.Honlap címet is tudok adni ahol leírnak mindent.
De ha egy kicsit is van kételyed(ami szerintem van hiszem rákérdeztél) akkor gondold át még 10×,hogy tényleg szeretnél e és mit.:)
1. vagyok.
Igen azt kihagytam hogy az az 1 cm nagyon kicsi 15 év múlva már nem mutatna jól.Mivel a bőröd is változik.Kicsi tetkót nem lehet szépen,esztétikusan megcsinálni.A másik dolog a tetoválás mindenhol fáj.De a csontos részeken leginkább.Nekem ott alul csak ott fájt igazán ahol csontot ért.De a tarkom alattihoz semmiség volt.
Még mindig első vagyok.
A tetoválás hozzád tartozik.Valamit elmond rólad(jobb esetbe kivéve,ha csak azért csináltattad,hogy neked is legyen valamid.)Ha ez nem tetszik a srácnak akkor lapát.
Kedves utánam válaszoló!Elmondanád neked hol van és mekkora tetoválásod hogy azt állitod nem fáj?Mindennemű fájdalom csillapitó,alkohol drog nélkül?
Ajánlom ezt a linket:
idézem:Én arra kérlek, felejts el mindent, amit eddig a tetoválásról hallottál! Pl.: aki azt mondja, a tetoválás nem fáj, az nem mond igazat.A tetoválás hátránya, hogy elkészítése kellemetlen érzéssel jár. Kinek jobban, kinek kevésbé, vagy alig-alig, de fáj. Van aki kineveti ezt a fájdalmat, van aki azt mondta: sohasem fog tetováltatni ezután.
az hogy kinek mennyire fáj az emberfüggő
nekem a lapockámon van 7 centis és elmondanám , hogy nekem az epillálás jobban fáj mint a tetkó.
de én alapból bírom a fájdalmat. olyat is láttam hogy egy pasinak a vállán tetováltak és szabályosan folyt a könnye...szóval tényleg attól függ hová csináltatsz és hogy milyen a tűrőképességed
Egyetértek az utolsó válaszolóval.Borzasztóan emberfüggő hogy ki hogy viseli.(Fájdalomküszöb) Van aki egy pár centis ábrától összeszorítja a fogát és eltorzul az arca én meg például nem vészesnek bélyegzem az egész alkaros tetoválásom.Pedig egy tök átlagos lány vagyok, még azt sem mondhatnám hogy "megszoktam a fájdalmat" mert nem igaz.
Amúgy: szerintem az az egyik olyan terület ahol tök szexi a tetoválás, persze ha tényleg ahogy az egyik előttem szóló mondta "nem egy micimackó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!