Milyen "jelmezben" menjek a céges buliba, hogy felkeltsem az érdeklődését?
Esetleg zebra smink és haj? Nagyon egyszerű, szép és kihozza a nőiességet. Lejjebb videó is van, hogy hogy kell elkészíteni. Én biztos megcsinálnám, ha mennék valamilyen farsangi buliba. :)
Ne haragudj, de az a zebra smink nagyon gáz, szerintem.
Véleményem szerint egy alakot jól hangsúlyozó koktélruha, csinos magassarkú cipővel, egy szép, elegáns sminkkel jobb lenne.
HA mindenképpen jelmezt szeretnél, akkor nézd meg a maskara.hu oldalt.
szerintem nagyon ötletes, megnéztem a videót és inkább attól riadtam vissza, hogy kissé időigényes elkészíteni.
Viszont elkezdtem nézegetni az arcfestéseket ezen felbuzdulva és rájöttem, hogy nincs szexibb egy vámpírlánynál, szóval az leszek!
csini mindennap csini vagyok, de ez egy farsangi buli és szeretnék valami vagányabbat!
szerintem is gáncsos kissé...
a hatalmas, színes műszempilla jó ötlet, hangsúlyozza a tekinteted, vegyél fel testhezálló fekete rucit, valami kivágottat, boszikalap, és akassz egy keresztet a nyakadba, ami felhívja a figyelmet a dekoltázsodra
vagy
ördögnéni, ha hosszú a hajad, csináld meg így:
lényeg h begöndöríted, jól összetúrod, és kész:)
tegyél fel egy ördög-hajpántot,
fekete ruci, piros cipő,
[link] -1.
vagy ha van, még jobb lenne, piros ruha,
ehhez nagy fekete szempillák..
vadító lennél, azt hiszem, és nem is tart sokba megcsinálni:)
esetleg egy ruhával ellentétes színű (ha piros, feketével, ha fekete, pirossal) neccharisnyával feldobhatod az összképet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!