Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen "jelmezben" menjek a...

Milyen "jelmezben" menjek a céges buliba, hogy felkeltsem az érdeklődését?

Figyelt kérdés
Lesz egy céges farsangi buli és van nálunk egy nagyon jó pasi. Nem vagyok már tini, 27 felé, szóval valami jó kéne. Nem akarok túlzásokba esni, gondoltam arra, h csak valami extrém kiegészítő (nagy műszempilla, boszi kalap) kellene, de valahogy semmi nem az igazi. Képet se találtam ami tetszene ilyesmi parti szerkónak. Szeretnék kicsit kitűnni, de nem riasztóan, ötletek? esetleg képpel?
2011. jan. 22. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Esetleg zebra smink és haj? Nagyon egyszerű, szép és kihozza a nőiességet. Lejjebb videó is van, hogy hogy kell elkészíteni. Én biztos megcsinálnám, ha mennék valamilyen farsangi buliba. :)

2011. jan. 22. 14:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Hú, ez tök jó ötlet és elég hozzá valami csini fekete ruha. Nem tudom nekem hogy állna, de sminkelni jól tudok, szerintem kipróbálom! köszi!
2011. jan. 22. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Ne haragudj, de az a zebra smink nagyon gáz, szerintem.

Véleményem szerint egy alakot jól hangsúlyozó koktélruha, csinos magassarkú cipővel, egy szép, elegáns sminkkel jobb lenne.

HA mindenképpen jelmezt szeretnél, akkor nézd meg a maskara.hu oldalt.

2011. jan. 22. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:

szerintem nagyon ötletes, megnéztem a videót és inkább attól riadtam vissza, hogy kissé időigényes elkészíteni.

Viszont elkezdtem nézegetni az arcfestéseket ezen felbuzdulva és rájöttem, hogy nincs szexibb egy vámpírlánynál, szóval az leszek!

csini mindennap csini vagyok, de ez egy farsangi buli és szeretnék valami vagányabbat!

2011. jan. 22. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem is gáncsos kissé...

a hatalmas, színes műszempilla jó ötlet, hangsúlyozza a tekinteted, vegyél fel testhezálló fekete rucit, valami kivágottat, boszikalap, és akassz egy keresztet a nyakadba, ami felhívja a figyelmet a dekoltázsodra

vagy

ördögnéni, ha hosszú a hajad, csináld meg így:

[link]

lényeg h begöndöríted, jól összetúrod, és kész:)

tegyél fel egy ördög-hajpántot,

[link]

fekete ruci, piros cipő,

[link]

[link] -1.

vagy ha van, még jobb lenne, piros ruha,

[link]

ehhez nagy fekete szempillák..

[link]

vadító lennél, azt hiszem, és nem is tart sokba megcsinálni:)

esetleg egy ruhával ellentétes színű (ha piros, feketével, ha fekete, pirossal) neccharisnyával feldobhatod az összképet

[link]

2011. jan. 22. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!