Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki, hogy felkeltsem az érdeklődését?
Írd meg neki, hogy szimpatikus neked, és kérd el az msn-jét. :)
15/L
Hát figyelj, nekem lány szemmel nem sokat ér ha 1 pasi odadob nekem holmi üzenetet hogy bejövök neki...bocsi:S
inkább az a kérdés h 1általán nem ismered szóval nincs 1 közös ismerősötök sem?...mert ha van akkor szerintem rajta keresztül előnyösebb...vagy akkor inkább írj rá facebook chat-en. Már az is jobb annál mintha üzit írsz szerintem.:D
Pont azt nem akarom írni, hogy nagyon szimpatikus, hogy nagyon bejön, stb. Mondjuk arra gondoltam, hogy azt írom meg neki, hogy "szépek a képeid", ennyi. Rövid, lényegretörő, és talán erre még válaszolni is fog.
(chatelni csak akkor lehet, ha már ismerősök vagyunk - legalábbis a facebookon)
"szia,nem találkoztunk már valahol?" :D
én így szoktam ismerkedni fészbúkon. aztán kicsit bókolok neki és megkérdezem hogy van -e kedve találkozni valamikor.
remélem segítettem. sok sikert ;) 16/F
0:22 vagyok
ez a szépek a képeid ez nemis rossz :D
sok sikert a lánynál :P
ja és rögtön ne nyomulj csak finoman ;)
"ja és rögtön ne nyomulj csak finoman ;)"
Ebben esetleg valami konkrétabb tanács? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!