Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki, hogy felkeltsem az érdeklődését?
nekem eddig bejött mindig. Sőt olyan is előfordult hogy a lány hívott el engem :D
most nemtudok mit írni. nekem ez így csak jön. " olyan szépek a szemeid *-* "
egyszer olyan volt hogy kérdeztem mennyi idős és kiderült hogy csak most 8.-as én meg 16-nak néztem :D
vele úgy voltam hogy kivolt téve üzenőhalára hogy aki elsőnek lájkolja az velem reggelizhet.lájkoltam. és aztmondta pizzát szeretne. és azóta is tartom vele a kapcsolatot. Bár nem jöttem össze vele mert annyi a lehetőség :D azóta 8 olyan lehetőségem volt hogy gyönyörű barátnőm legyen. de nekem egyiksem volt elég jó. "keresem a nagy Ő-t. és nem akarok kihasználni senkit" szerintem érted :)
üdv.
azért ajánlottam ezt mert a mostani barátommal az volt a helyzet hogy ,na akkor már elmesélem xD
Idén szeptemberben osztálytársak lettünk de sokan vagyunk az osztályba és amúgyis ez 1 nyelvi előkészítő osztály és ő németes énmeg angolos szóval alig dumáltunk suliba meg közös óra is alig volt. kB 1 hét után felvett msnre és dumálgattunk téll úgy mint barátok. Nagyon megkedveltem mint embert és remélem hogy sokáig 1ütt leszünk :)
ezért adtam ezt a tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!