Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrős az arcom (? )

Szőrős az arcom (? )

Figyelt kérdés
Oldalt a fülemnél, az arcom szőrős, itt mindenkinek olyan de nekem erősebb mit csináljak?? Nem tudom összekötni a hajamat sem, mert nagyon látszik:S és lány vagyok:O Ott ahol a pajeszom lenne, az arcomon:S:S:S Bocsi ha hülyén fogalmaztam:S
2011. jan. 22. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Én is láttam már ilyet, de simán felcopfozzák a hozzád hasonló problémával küszködő lányok a hajukat! Ilyen és kész! Nehogy eszedbe jusson leborotválni, vagy eltüntetni. Másnak meg kiáll a foga, vagy nagy az orra, vagy vastag a lába... Nem kell ezt ennyire túlreagálni.
2011. jan. 22. 08:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Okés. Köszönöm. Azért várom a többi választ is:)
2011. jan. 22. 08:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Engem is mindig zavart, mert hiába szőke, de hosszúak és kiálltak. Alapozó alatt nem is látszódott a színe miatt, de ha nem volt rajtam és odasütött a fény, nagyon észre vettem. Több barátom volt, nem szóltak róla, aztán 23 évesen a pasim megjegyzést tett rá. Iszonyatosan rosszul esett és utána még rosszabbul éreztem magam. Fogtam és leepiláltam. Azóta is epilálom (2 éve), ami így jó is, de nem tudom, mi lenne velem, ha egyszer elromlana a gép, vagy egy lakatlan szigeten. :)

Ezért azt ajánlom, te ne ezt csináld, hanem kérd ki kozmetikus véleményét!

2011. jan. 22. 09:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Könnyen mondanám, hogy nincs vele semmi baj, de tudom, hogyha nekem lenne olyan, akkor én sem örülnék neki. :) Én a helyedben legyantáztatnám azt a kis részt. Szerintem ez ügyben beszélj egy kozmetikussal és sok sikert!

20L

2011. jan. 22. 09:30
 5/10 Csillámka ***** válasza:

Én ezt használom, pont erre a problémámra rendeltem:

[link]

A felső fej, ami a legkisebb, az való az ilyen kis pihék leszedésére. Nekem nem erősödik tőle jobban, mint mástól, de ha nagyon félsz, tényleg menj el inkább kozmetikushoz, mert létezik arcgyanta, de azt nem tudom, mennyibe kerül és milyen gyakran kell csináltatni... :S

2011. jan. 22. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szőrös ott,mint sok más helyen is.Én egyszerűen legyantázom magamnak itthon.Van gyantapatronom,felkenek egy kis gyantát,rá egy pici textilcsík,egy rántás,és volt szőr,nincs szőr:)Sőt,nekem még a nyakam is szőrös,a hajam alatt,azt télen szőkítem,nyáron meg kiszőkül magától,így nem olyan vészes.A bajszomat is gyantázom.Sajnos ez van,el kell fogadni.Én anyukámtól örököltem ezt,spanyol asszony,olyan igazi,nagy fenékkel,barna bőrrel,meg erős szőrzettel:)

20/L

2011. jan. 22. 11:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen:) Elmegyek kozmetikushoz, és megkérdezem mit tegyek, szerintem legyantáztatom. Köszi még egyszer!
2011. jan. 22. 11:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Sajnos én is szőrös vagyok az arcom is,de nem csak ott.A párom még nem szólt hogy zavarná de azért egy kicsit látszik ha jobban megnézzük.Ráadásul az enyém feketés.

24/L

2011. jan. 22. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Az enyém is feketés, de nem erős, hidd el, te a tükörben másképp látod, mint az életben veled szembe jövők.Nekem a nyakam is a hajam alatt, na azt viszont mostmár fogom gyantázni, mert van ott egy tetkóm.
2011. jan. 23. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:
nkeekm is ez a bajom... ráadásul nekem fekete, mert ázsiai vagyok... ás "bajuszom" is van! De az enyém nagyon durva!!! én sem tudom, mit tegyek :(
2011. jan. 23. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!