Miért szőrös az arcom?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és picit szőrös az arcom. Ez mitől lehet? A fogamzásgátlótól? Mert az ugye hormontartalmú gyógyszer. Ha elmegyek kozmetikushoz Ő mit tud vele kezdeni?Legyantázza? Lézeres szőrtelenítésre sajnos nincs pénzem.2009. jún. 29. 17:25
1/10 anonim válasza:
Mindenkinek szőrös az arca valamennyire. Azt nem írtad hogy sötét vagy mire gondolsz pontosan?
2/10 A kérdező kommentje:
világos színű de lehet látni és a barátomat zavarja, nameg persze engem is
2009. jún. 29. 17:29
3/10 anonim válasza:
Hát ha ilyen kis szőke szőrök vannak (nem vastag hosszú) akkor az teljesen normális dolog. Nem értem miért zavar, na és a barátod... inkább nem mondok többet.
4/10 anonim válasza:
tutira nem a fogamzásgátlótól van mert pont ilyen problémákra is fel szokták írni.
5/10 anonim válasza:
A fogamzásgátlóban NÖI hormonok vannak, szörösödni meg a FÉRFI hormonoktól lehet.
6/10 anonim válasza:
Szerintem a barátod hülye - vagy még nem nézte meg, hogy a nöknek is mindig van valamennyi finom ször az arcán (is.)
7/10 anonim válasza:
Nekem is szőrös, másoknak is. Ez van, nem csigák vagyunk. Mondd meg a barátodnak is ha ennyire buta.
8/10 anonim válasza:
ja nekem is szörös...szőke pihék pedig barna vagyok.ez természetes...a barátod meg menjen p*csába...
9/10 anonim válasza:
Nekem is pihés, én szőke hajú, világos bőrű vok, engem a bajusz vonalon és az államon zavar, ezeket gyantáztatom. de csipesszel is ki lehet szedni. ha nagyon zavar. a pasid meg tényleg egy pts.
10/10 anonim válasza:
Hát ha szőke és pihés akkor a barátod nézzen már meg más nőket is egy kicsit jobban mert mindenkinek szőrös és látszik.
Nekem nem is szőke hanem sötétebb és már nem pihés hanem annál feltűnőbb. Nem csinálok vele semmit sosem tett rá senki különösebb megjegyzést ha esetleg durvább lesz akkor gyantáztatom vagy nem tudom de így nem érdekel.
Ne foglalkozz vele, neked nem lehet annyira durva. ja és egyébként másnak is vannak ott szőrök ez természetes. Csak bizonyos fényben jobban látszik.
A fogamzásgátlótól inkább a melled nőne és épp ellenkezőleg nem lennél annyira szőrös. Lehet felborult a hormon háztartásod ha nagyon zavar menj nődokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!