Sajnos nagyon szőrös az arcom. Mivel szőrtelenítsem?
Sajnos en is ebbe a helyzetbe vagyok!az a legnagyobb baj hogy ha egyszer legyantaztatod azutan mindig ujra no es erosebb!ez jo uzlet a kozmetikusoknak ha egyszer legyantaznak tudjak ugyis visszamesz mert muszaj!foleg olyan helyen ahol latszik!
ugyhogy en minden 2 heten megyek a kozmetikushoz bajszot es szemoldokot gyantaztatni ,es igy nem latszik 2 hetente eleg ujbol!vagy esetleg megfigyeled hogy csinalja a kozmetikus es veszel gyantat, te is megtudod csinalni magadnak ,az meg penzbe se kerul.En probaltam es nem is olyan nagy dolog!
A szőkítetés elég csúnya tud lenni! Főleg ha rásüt a nap, még jobban látszik, mint eredetileg. Egyik barátnőm is szőkítette, és szegényke azt hitte, hogy milyen jól néz ki, miközben mindenki röhögött rajta, és "bajszosnak" hívták a háta mögött.
Iknább gyantázd, egy idő után kikopik. Vagy nagyon jó a végleges szőrtelenítés, és ha ilyen kis területen csináltatod, nem is olyan drága!
Szia.
Próbálkozz meg a cukorgyantás modszerrel. Kozmetikusok csinálják, de külön vizsga kell hozzá.Vagy marad a végleges szőreltávolítás...a nevével ellentétben nem végleges 3-7 évig tart.elég kellemetlen....de tartós is...kb 5-10 ezer ft a bajusz szőrtelenítés várostól szalontól függően
Ja és nem a kozmetikus a szemét dög, hogy 2hetente járnod kell kedves hozzászóló.....Ő nem a Te 500ft-d ból fog meggazdagodni......ha annyira egyszerű akkor miért nem otthon csinálod...és az sem ingyen van....vagy a gyanta a gyantapapír a fretőtlenitő a gyantalemosó olaj és a bőrnyugtató zselé ja és a nyugtatókrém az csak úgy hazarepült a fodrászkellékesből....????hidd el nem ezért tanul egy kozmetikus évekig, hogy Te csak így azt mond, hogy egyszerű....nem tudom mit szólnál , ha egy gyantázás során véletlenűl letépnéd az egész szemöldököd....sírva rohannál a kedves koleganőhöz, hogy tegye rendbe amit Te otthon elbarmoltál....hisz úgy is olyan 1szerű....na erről ennyit
1 kozmetikus aki évek óta tanul, hogy az ilyen kedves és hálás vendégeken mindig tudjon segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!