Fiúk! Miért piszkáljátok a kis vagy épp a nagy mellű nőket?
Figyelt kérdés
Valakit azért piszkáltok mert kicsi a melle.valakit azért mert nagy.Miért kell ezt csinálni?2011. jan. 19. 20:32
2/6 A kérdező kommentje:
becsmérlitek,találhatsz rá bármilyen szinonimát.
most hogy még több kérdést elolvastam ezzel kapcsolatban,látom hogy lányok is ezt csinálják,szóval az ő válasziak is érdekelnek!
2011. jan. 19. 20:38
3/6 anonim válasza:
nem a kifejezéssel van a baj, hanem az általánosítással
4/6 anonim válasza:
Bocs, de téged szerintem valami sérelem ért és kisebbségi komplexusod van, mert 1-2 idióta fiú megszólt a melled miatt.
A normális fiúkat hidegen hagyja a mellméret, nem ez alapján ítélnek meg valakit. Csak az összhatás számít.
Persze vannak éretlen tizenévesek, akik még agyilag le vannak maradva, de azt hiszem nem az ő véleményükre kellene adnod.
Ja és a lányok tényleg szívesen beszólnak egy másik lánynak, ez pedig az irigység, rivalizálás miatt van, vagyis ezzel sem kell foglalkozni.
5/6 anonim válasza:
Gondolom a lányok a mell nagyságban versengenek, míg a fiúk a pénisz hosszában... Én nem szóltam meg még lányt e miatt... De gondolom a biológia is közrejátszhat: kis kell az utód nem kap megfelelő táplálást vagy hasonlók... A nagy mellre nincs ötletem... Talán az udvarlás kifejezése gyerekes módon, mint amikor Pistike meghúzza Julika haját az oviban, mert tetszik neki. Csak itt most szóban megy a dolog
6/6 anonim válasza:
nekem meg naponta szólnak be...pedig már 17 vagyok!!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!