Srácok! Van kö. ztetek olyan, akinek lógó mellű barátnője van?
nem biztos, hogy a kérdező férfi.lehet , hogy egy lógós mellű lány , és fél, hogy ezért kinevetik a férfiak.de az is lehet, hogy egy szimpla paraszt.
de am igen, elég sokaknak lóg a melle, nagy a feneke, csúnya a hasa, és igen, nagyon sokan élnek párkapcsolatban, házasságban.
(nem ezen múlik)
Lány vagyok:) Annyira tudtam, hogy így fogtok reagálnixD Mármint, hogy egy büdös s*ggfej paraszt srác vagyok:) Pedig csak nem akartam túlragozni a dolgot:) Szóval nyilván nem az olyan esetkre gondolok, hogy mondjuk háromgyerekes anyuka, meg hatalmas mellekkel megáldott csaj -mert azt meg nyilván húzza le a gravitáció:)
18 éves vagyok, és anno szteroidos kezelés miatt gallyra ment a bőröm, és a mellem is elkezdett lógni. Nehezen barátkoztam meg a dologgal - talán célszerűbb lenne azt mondanom, hogy egyáltalán nem barátkoztam meg vele -, de egyelőre nincs pénzem megműttetni, úgyhogy maradnak a komplexusok. Csak kíváncsi voltam, hogy ki mit szól a dologhoz. Szerintem nem gyerekes. Csak a mai világban a média annyira azt sugallja, hogy "Légy tökéletes, vagy dugd a fejed a homokba", hogy kíváncsi a válaszok arányára. Ha egy sztár hízik 5 kilót, vagy kicsit megereszkedik a melle, narancsbőrös lesz, az emberek egyből elkezdik, hogy "Húúú, hogy néz ki, milyen csúnya lett". Mintha ők tökéletesek lennének. Szóval szó, ami szó, arra voltam kíváncsi, hogy a hímekre hogyan hat a média ezen szegmense:) Köszönöm, hogy válaszoltatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!