Jó feneked van?
Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 12:56
51/208 A kérdező kommentje:
:DDD
csak határozott :)
2011. jan. 22. 18:03
52/208 anonim válasza:
Úgy látom Pisti nem akarja megadni magát. :) Pedig, hogy küzdünk érte.. :P :D
Viki
53/208 A kérdező kommentje:
hátja... pedig milyen szépen kértem :DD
2011. jan. 22. 18:10
54/208 anonim válasza:
Ilyenek a pasik. :( A nőknek kell könyörögni mindenért.. :D:D Pisti, jól eltűntél a fenekeddel együtt. ;) Van egy olyan érzésem, hogy mi soha nem fogunk képet látni. :D
Viki
55/208 anonim válasza:
jól van lányok, fel fogom tenni, még ma!
de egy kicsit még várnotok kel, meg kell csinálnom újra... ;) de nem fogtok majd küzdeni értem, ha már feltöltöttem a képet! :D
56/208 anonim válasza:
fogjátok látni! cserkészbecsszó! ;)
57/208 A kérdező kommentje:
helyes :D
2011. jan. 22. 18:16
58/208 anonim válasza:
Csak nehogy aztán más is belógjon a képbe ;))) Minden esetre nagyon izgatottak vagyunk. :P Soká teszed fel a képet? Mert ha igen, akkor elmegyek addig futni. :D
Viki
59/208 anonim válasza:
most akkor lógjon, vagy ne lógjon? :D
60/208 anonim válasza:
Ne lógjon. :P Most a fenekedre vagyunk kíváncsiak :P :D Eléggé huncut vagy, tudsz róla? :)))
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!