Jó feneked van? Saját és mások belátása, véleménye szerint?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 08:58
1/12 nyuxipok válasza:
A paromnak nagyon tetszik:)es ahogy eszre vettem a tobbi fiunak is.Szerintem is eleg jo fenekem van.
2/12 anonim válasza:
gyakorlatilag az egyetlen dolog amit szeretek magamon:)
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem,mások szerint igen :P
4/12 anonim válasza:
Igen, legalábbis a környezetemben eddig mindenki azt mondta.
Én ebben is (mint mindenben magamon) rengeteg javítanivalót látok, de nővérem szerint annyira szép, mert vékony vagyok, de mégis olyan gömbölyű és kemény (brazilos :))) ), egyik barátom pedig ezt mondta: "világbajnok feneked van".
19L
5/12 anonim válasza:
Állítólag jó seggem van,de nekem nem tetszik.:(:S De hát,ez van:D
L.15
6/12 anonim válasza:
a párom egyenesen imádja:) társasházban lakunk és mindig én megyek előtte mert annyira imádja nézni:) lehet a sok lépcsőzéstől ennyire jó:) de mások szerint is szép formás nem lapos hanem kerek:)
20/L
7/12 anonim válasza:
igen, nagyon jó seggem van, főleg nadrágban De még szeretnék rá gyúrni, hogy bugyiban se legyen semmi probléma. Mert hát a narancsbőr egy picit..de tényleg csak picike
8/12 anonim válasza:
A szemem után a második legjobb dolog a fenekem :D
Mások szerint is jó, szeirntem is formás,meg vagyok vele elégedve:)
9/12 anonim válasza:
Én is megvagyok vele elégedve. :D De persze mindennap tornázok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!