Jó feneked van?
ma 13:45
Aranyos vagy :) Én azért egy picinek jobban örülnék, volt amikor lefogytam 46 kilóra, mindenhol vékony voltam, kivéve a fenekemet, na az nem változott semmit. :)))
Csak annyit tudok mondani,hogy:Sport,sport,sport.
Egyrészt izmosabb lesz,amitől jobb lesz a formája,meg még feszesebb is lesz,ami egy szűk farmerban kimondottan jól néz ki.Ajánlani tudom a tornát,biciklizést,futást.Ezek még pénzbe se kerülnék.Akarat kérdése az egész.De jó lenne ha minél több jó alakú lányt lehetne látni az utcán.
Valahogy népszerűsíteni kéne a mozgást.
Hogy rákattant mindenki arra a képre. :D
Utolsó, ha tényleg olyan a feneked irigyellek. Egyébként hány éves vagy? Csak mert egy 14 éves lányon pl nehezen tudnék ilyen feneket elképzelni. :D
@13:59 miért gondoljátok, hogy ha egy lány brutál sovány, (például 46 kg :))akkor az bejön nekünk, pasiknak? persze nem azt mondom, hogy kövérnek kell lenni, de legyen azért, mit megfogni! ;)szerintem úgy vagytok szépek, ha nem a csontjaitok látszanak! a képen, amit minta képen feltöltöttél, szerintem egy bombázó nő van!
úgyhogy azért csak óvatosan a fogyizásal! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!