Milyen hosszú a lábatok? Talptól a kiugró medencecsontig? És ehhez milyen magasak vagytok?
magasságom: 161 cm
fejem: 19 cm
4*19=152...kicsi a fejem, bár, ez semennyire sem látszik. Sőt, néha nagynak találom a fejemet. Vagy csak vékony a nyakam? :D Az 29 cm.
lábam: 91 cm
De állítólag nem a csípőcsontig kell mérni, hanem a lábad közéig, és akkor az a magasságod 45%-a, ha átlagos hosszúságú lábaid vannak.
Nekem a talpamtól a gátamig 77 cm, ami a magasságomnak 77/161=0,478-szerese, azaz 47,8%-a, szóval kicsit hosszabb a lábam, mint az átlag. Mindig is furcsállottam, hogy a hozzám hasonló magasságú lányoknak 5-10 centivel lejjebb van a csípőcsontja, mert én mindig az én lábhosszamat éreztem normálisnak...aztán kiderült, hogy mások sokkal rövidebb lábakon élnek. Furcsa. :)
Mondjuk, nekem meg rövid a felsőtestem, de ez egyáltalán nem vesz el a karcsúságomból, mert 92 cm a csípőm (a fenekemnél), és 61 cm a derekam. Úgyhogy én elégedett vagyok magammal. Remélem, ti is. :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!