Szerintetek se áll jól fiúnak hosszú hátrafogott haj?
Figyelt kérdés
nekem ilyen hajam van és barátaim azt mondták ezért nem jövök be a csajoknak meg szeretek gitározni metallicát meg ilyesmi rock bandákat ,szerintetek tényleg ezért nem jövök be a csajoknak ? és inkább vágassam le a hajam2011. nov. 8. 18:33
1/8 anonim válasza:
Nee!! Ez pont olyan, mintha egy rövid hajú nő nem lehetne, ugyanolyan szexi/szép, mint a hosszú hajú társai... csak nálad fordítva, hidd el, nem ezen múlik (már ha valami értelmes lányt keresel magad mellé).
2/8 anonim válasza:
Nyilván arcformától is függ, de tudom, hogy sok lánynak bejön az ilyen stílus. Nem hinném, hogy ez olyan nagy gáz lenne, egyszerűen csak más fajta lányok fognak gerjedni rád.
3/8 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ, pl. arcformától, attól is, hogy milyen hajad van.
Láttam már olyat, akinek nagyon jól állt, olyat is akinek nem:D
De a hosszú haj álltalában jól áll egy fiúnak (szerintem).
4/8 anonim válasza:
A barátomnak fenékig érő haja van és ha épp nem koncertre, buliba megyünk, ő is begumizza. Munkába nem célszerű kiengedni, nyáron meg marha meleg, ezért csak télen engedi ki. Neki jól áll. Le ne vágasd!!!
5/8 anonim válasza:
Miért ne állna jól? Én imádom. :D Több férfi ismerősöm is levágatta a haját, eddig hosszú volt nekik, és most marha idétlenül néznek ki. :D Az meg plusz előny, hogy Metallicát gitározol :P Normális csajt kell találni és kész :) A haverjaid meg idióták :D
6/8 anonim válasza:
én imádom a kicsit rocker-beállítottságú fiúkat. a hosszú ÁPOLT haj pedig a gyengém, de csak ha ki van engedve.. CSAK. :D vágasd le vállig érőre és hord kiengedve. nekem az nagyon nagyon bejön.
7/8 anonim válasza:
De nagyon is jól áll! Ízlás kérdése
(az én párom haja a seggéig ér, én nagyon is jól áll neki, férfias. -ez is egy olyan dolog amit tudni kel viselni mert különben homáros... a viselkedés sokat dob rá.)
8/8 anonim válasza:
Ne vágasd le, nekem is nagyon tetszik a hosszú haj, pedig semmi közöm a zenéhez, csak egyszerűen jól néz ki pasikon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!