Milyen hosszú a lábatok? Talptól a kiugró medencecsontig? És ehhez milyen magasak vagytok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 17:24
1/29 anonim válasza:
en 165-166 vagyok es 98 cm a labam :D
5/29 A kérdező kommentje:
én is hasonló vagyok, mint az utolsó: 165 és 92
2011. jan. 6. 18:56
6/29 anonim válasza:
169 cm, 96-97 cm
Mi számít jónak, arányosnak?
17/L
7/29 anonim válasza:
160centi magas vagyok és 77 centi.
8/29 anonim válasza:
Még mindig én. Az számít arányosnak, ha a talpadtól a csípőcsontig mért távolság megegyezik a csípőcsonttól a fejbúbig mért távolsággal.
9/29 A kérdező kommentje:
Áh, nem hiszem, mert akkor nekem a csípőcsontomig csak 82,5 cm nek kellene lennem. De egy tizessel több....
esetleg akkor lenne 82,5 cm, azaz a fele, ha a lábam közétől mérném a talpamig:D
2011. jan. 8. 19:11
10/29 anonim válasza:
ááá szerintem ez nem igaz:O mármint az arányosságról. (én vagyok a 164,91 cntis) Mert akkor nekem is egy tízessel kevesebbnek kellene lennem, én visz9n így is rövid lábú vagyok:O Vagyis annak látom magam, bár nincs ezzel semmi bajom, mert így legalább a felsőtestem szép arányos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!