Az alábbi hajstílushoz milyen viselkedés és öltözék illik?
Ne a színét nézzétek csak a fazonját. Milyen stílusú lányokhoz illik? vagányabb öltözködésűekhez illik (gondolok itt a sportos, laza ruhákra) vagy a nőiesebb kategóriába tennétek? Esetleg a miniszoknyás plázacicáknak állna jól?
Félénkebb vagy lázadóbb természethez illik?
Színkombinációt is írhattok.
Rosszul tetted fel a kérdést. a személyiség, a viselkedés dönti el, hogy kihez milyen haj passzol, és nem fordítva!
a képen látható haj nekem nem tetszik, mert én nem ilyen vagyok. plázacsajokhoz, diszkómacákhoz tudnék elképzelni ilyen hajat. a frizura amúgy ok. az sztem bárkihez passzolhat. de nem ilyen hajszínnel.
Nekem a noiesebb kategoriaba tartozik, minden hajszal a helyen all. De a voros szin nem jo szerintem.
Szerintem nem vagany, es nem is plazacicas.
A nőiesebb magassarkús stílushoz is jól passzol de iszonyat jól áll atlétával térdnadrággal és tornacipővel, láttam már úgy egy ismerősömön:)
Egyébként tényleg ne válasszon senki hajhoz stílust és személyiséget.
Az egész kérdést nem értem :D
De csak annyit, hogy anyukám 40 múlt és hasonló haja volt nemrég :)) ő sportosan elegáns, nőies stílusú.
Hogy neked jol allna e, igy neten keresztul ismeretlenul lehetetlen eldonteni!
Fugg az arcod formajatol is, es a hajad szinetol, meg az egyenisegedhez, valamint a ruhaidhoz.
Csinaltasd meg, es majd meglatod. Ha nem tetszik, majd valtoztatsz rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!