Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az alábbi hajstílushoz milyen...

Az alábbi hajstílushoz milyen viselkedés és öltözék illik?

Figyelt kérdés

[link]

Ne a színét nézzétek csak a fazonját. Milyen stílusú lányokhoz illik? vagányabb öltözködésűekhez illik (gondolok itt a sportos, laza ruhákra) vagy a nőiesebb kategóriába tennétek? Esetleg a miniszoknyás plázacicáknak állna jól?

Félénkebb vagy lázadóbb természethez illik?

Színkombinációt is írhattok.

2009. jan. 28. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valakinek a személyiségét,viselkedését nem a haj dönti el!De egyéként ezt a hajt elsőre a vagányabb öltözködéshez tudnám tenni ha barna.Ha ilyen szőke akkor pedig a nőiesebb ruhákhoz is.De nem ez motivál
2009. jan. 28. 23:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de azért nem mindegy ha egy nőiesebb frizurához valami deszkás cuccot vesz fel az illető. Hosszúkás vagy kerekebb archoz illik?
2009. jan. 28. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul tetted fel a kérdést. a személyiség, a viselkedés dönti el, hogy kihez milyen haj passzol, és nem fordítva!

a képen látható haj nekem nem tetszik, mert én nem ilyen vagyok. plázacsajokhoz, diszkómacákhoz tudnék elképzelni ilyen hajat. a frizura amúgy ok. az sztem bárkihez passzolhat. de nem ilyen hajszínnel.

2009. jan. 29. 00:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a noiesebb kategoriaba tartozik, minden hajszal a helyen all. De a voros szin nem jo szerintem.

Szerintem nem vagany, es nem is plazacicas.

2009. jan. 29. 01:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A nőiesebb magassarkús stílushoz is jól passzol de iszonyat jól áll atlétával térdnadrággal és tornacipővel, láttam már úgy egy ismerősömön:)

Egyébként tényleg ne válasszon senki hajhoz stílust és személyiséget.

2009. jan. 29. 13:08
 6/8 A kérdező kommentje:
nem is úgy gondoltam hogy ha ilyen stílusú lesz a hajam akkor megváltozok. nekem inkább olyan lazább a stílusom, sportos, de ugyanakkor félénk típus vagyok ezért kérdeztem hogy ahhoz a kombinációhoz amilyen vagyok jól állna-e sztetek.
2009. jan. 29. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egész kérdést nem értem :D

De csak annyit, hogy anyukám 40 múlt és hasonló haja volt nemrég :)) ő sportosan elegáns, nőies stílusú.

2009. jan. 29. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy neked jol allna e, igy neten keresztul ismeretlenul lehetetlen eldonteni!

Fugg az arcod formajatol is, es a hajad szinetol, meg az egyenisegedhez, valamint a ruhaidhoz.

Csinaltasd meg, es majd meglatod. Ha nem tetszik, majd valtoztatsz rajta!

2009. jan. 29. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!