Hogyan fogyasszam le fenekemet 1/1,5hét alatt?
Figyelt kérdés
Sajnos vékony vagyok és a fenekemre hízok ,
(nem eszek sokat)
nem széles a csípőm szóval azt se lehet mondani hogy az miatt tűnik nagynak a fenekem
segítsetek hogyan tehetném kisebbé :'(
:)
2011. jan. 5. 14:34
1/2 anonim válasza:
Ha tényleg vékony vagy akkor nem lehet olyan nagy a feneked. Tényleg nagy?! Mert szerintem csak beképzeled magadnak, kérdezd meg valamelyik barátnődet vagy anyukádat akik biztosan nem hazudnának neked, hogy tényleg nagy-e és nem csak te látod annak..
Egyébként úgy nem lehet fogyni, hogy csak fenékből, ha fogysz akkor minden honnan. Formásítani lehet ezt a részt különböző gyakorlatokkal szerintem te is inkább csináld ezt, mint a fogyózást. Googlen keress rá fenék formázó gyakorlatokra.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. máj. 15. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!