Szerintetek is az esetek többségében mi saját magunkat csúnyának látjuk, miközben mások csodálnak minket szépségünkért? : )
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 14:06
1/8 anonim válasza:
:)
Mi magunkkal szemben sokkal kritikusabbak vagyunk, tehát az esetek egy részében úgy van, ahogy írtad.
Amit te magadon látsz, hogy nem tetszik, azt más nem biztos, hogy egyáltalán észreveszi
2/8 anonim válasza:
Én annyi lánytól hallottam már kis unszolás után, hogy szépnek tartja magát, hogy már nem hiszek nekik. De tényleg nagyon sok lány ezt gondolja, nem tudom észrevettétek-e...
3/8 A kérdező kommentje:
14:20- :)
14:38- mármint mit gondolnak? h szépek, vagy, h nem szépek? :)
2011. jan. 4. 14:54
4/8 anonim válasza:
Sokszor van ilyen,de sokszor épp az ellenkezője.
Van hogy egy lány ronda(esetleg elrondítja magát),de azt hiszi Ő a legtökéletesebb nő a világon.
Hát egyik eset sem jó:D
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem az elég beképzelt stílus aki azt gondolja magáról, h szép !
2011. jan. 4. 17:45
6/8 anonim válasza:
Az szerintem teljesn normális hogy szépnek tartod magad. A baj az, ha az ezzel való foglalkozás kitölti a napod 70%át.
7/8 anonim válasza:
Utolsó egyetértek veled. Én szépnek látom magam, nem hiszem, hogy ez bűn. Viszont nem mennék el szépségversenyre, se modellkedni, nem mutogatnám magam ilyen oldalakon, mert tudom, hogy nem odavaló vagyok. :)
25N
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem az beképzelés nagyon, de nagyon aki tökélynek tartja magát, mert sajnos van olyan...:D boccs az előbbi, rossz megfogalmazásért ! :P Egyébként szerintem is mindenki valami szépet csak lát magában 100 % és mindenkiben van is persze :)
2011. jan. 4. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!