Műkörmösök! Mire való a primer? és muszáj ilyen ecset?
anélkül nem is lehet építeni?köszi!!
valamint az ecset nem lehet sima festő-ecset??
A pimertől marad a körmödön a zselé, és nem lehet sima festőecsettel csinálni. de tudod mit? próbáld ki, és rájössz.
Az ilyenek miatt van rossz híre a műkörömnek, mert a kontárok ahelyett, h felvállalnák a saját bénaságukat, a terméket szidják.
De jó neked, van több 10ezred kísérletezgetni???? Az a gond, hogy sokan azt hiszik, h a műköröm olyan, mint a lakkozás, hogy csak rákenek valamit,ami megköt, és milyen jó nekem...ez az idegesítő...meg, h csinálnak egy jó kis gombás, gyulladt körmöt, aztán elmennek műkörmöshöz, aki továbbküld orvoshoz, majd miután nagynehezen kigyógyultak szidják a szakmát, pedig csak némi hozzáértés kellene.
Láttam már olyat, akinek mind a 10 ujja gombás, meg gyulladt volt, mivel elment egy otthoni kontárhoz, mert egy ezressel olcsóbb, mint egy sulit végzett körmös...aztán sírt a szája, h a műköröm sz@r...
Megírnád, h hol lehet kapni ezt a háromezres dolgot? Engem érdekelne.
Köszi
azokat már réééééges réééégen meghozta a jézuska, drág;)
Utolsónak, úgy vadásztam össze
Amúgy nem hiszem, hogy a MOYRA termékek "olyanok";)
A Moyra az egyik legszarabb.
Minimum Crystal Nails, OPI..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!