Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmösök! Mire való a...

Műkörmösök! Mire való a primer? és muszáj ilyen ecset?

Figyelt kérdés

anélkül nem is lehet építeni?köszi!!

valamint az ecset nem lehet sima festő-ecset??

2011. jan. 3. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
4%
Az ilyen minek csinálja magának, nem is értem...:-/
2011. jan. 3. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:

A pimertől marad a körmödön a zselé, és nem lehet sima festőecsettel csinálni. de tudod mit? próbáld ki, és rájössz.

Az ilyenek miatt van rossz híre a műkörömnek, mert a kontárok ahelyett, h felvállalnák a saját bénaságukat, a terméket szidják.

2011. jan. 3. 21:09
 3/11 A kérdező kommentje:
ha kell, megveszem, nem arról van szó, de most baj, ha saját magam akarom kikísérletezni, hogy megy-e nekem is????érdekes, bármely más szakma képviselői szívesen válaszolnak, meg segítenek, akár fodrászok, akár kozmetikusok, de a műkörmösök mindig csak szidni tudnak...attól féltek, a "hülyelány" is rájön, hogy nem is olyan nehéz, és nem lesz mit ennetek???ha meg nem, akkor miért nem lehet normális válaszokat adni????
2011. jan. 3. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

De jó neked, van több 10ezred kísérletezgetni???? Az a gond, hogy sokan azt hiszik, h a műköröm olyan, mint a lakkozás, hogy csak rákenek valamit,ami megköt, és milyen jó nekem...ez az idegesítő...meg, h csinálnak egy jó kis gombás, gyulladt körmöt, aztán elmennek műkörmöshöz, aki továbbküld orvoshoz, majd miután nagynehezen kigyógyultak szidják a szakmát, pedig csak némi hozzáértés kellene.

Láttam már olyat, akinek mind a 10 ujja gombás, meg gyulladt volt, mivel elment egy otthoni kontárhoz, mert egy ezressel olcsóbb, mint egy sulit végzett körmös...aztán sírt a szája, h a műköröm sz@r...

2011. jan. 3. 22:46
 5/11 A kérdező kommentje:
szeretném KIPRÓBÁLNI, ez nem azt jelenti, hogy van rá több 10E-em. elárulom, csak utána kell nézni, és 3000ből megvan a primer+zselé+fényzselé+ecset, ráadásul nem noname sz@r...meg a legtöbb körmös többért dolgozik, mint 3000, szóval egy próbát megér. pusszantalak:)
2011. jan. 4. 23:29
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha ezek 3000-ből megvannak, akkor képzelem milyen lehet...egyébként fertőtlenítő-gombaölő? LÁMPA? reszelők? tip, sablon? ezek nem férnek bele a 3000be...puszika...:p
2011. jan. 5. 01:08
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

Megírnád, h hol lehet kapni ezt a háromezres dolgot? Engem érdekelne.

Köszi

2011. jan. 5. 01:13
 8/11 A kérdező kommentje:

azokat már réééééges réééégen meghozta a jézuska, drág;)

Utolsónak, úgy vadásztam össze

Amúgy nem hiszem, hogy a MOYRA termékek "olyanok";)

2011. jan. 5. 05:32
 9/11 anonim ***** válasza:
6%

A Moyra az egyik legszarabb.

Minimum Crystal Nails, OPI..

2011. jan. 5. 08:44
 10/11 anonim ***** válasza:
49%
A moyra körömlakkban nagyon jó, de zselében csak rosszat hallottam róla. Tényleg inkább a crystal, de Te tudod. olcsó húsnak híg a leve...
2011. jan. 5. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!