Linkelnétek képet olyan lányról, aki szerintetek nagyon szép, különleges?
Figyelt kérdés
Főleg arcra!2011. jan. 3. 18:24
11/30 anonim válasza:
Szerintem senki nem fogja ide feltenni a szépnek tartott ismerősei képét, ezért lettek ismert emberek fotói linkelve... Én biztosan nem örülnék neki, ha belinkelnék egy ilyen oldalra a fotóimat a megkérdezésem nélkül.
12/30 anonim válasza:
13/30 anonim válasza:
14/30 anonim válasza:
Már bocs de mondj egyet is a feltöltött hírességek közül aki biztosan természetes szépség?!
16/30 nebula válasza:
sminkes kepeket hiaba kerestek mert sminkkel barki szep lehet...
18/30 anonim válasza:
pár nem hétköznapi de gyönyörűés érdekes lány:
Aisha, 18 évesen vált híressé a Timesben megjelent fotójával. Az afgán területeken sajnos áladatlan állapotok vannak, az általa elkövetett 'bűnök' miatt megcsonkították, mostanában plasztikázzák az orrát. Ennek ellenére gyönyörű, elmehetne modellnek.
Diandra Forrest modell. Igen, egyszerre fekete és hófehér.
19/30 anonim válasza:
A világon a legszebb Mariana Esposito.
20/30 anonim válasza:
Kérdező komolyan, te most azt várod, hogy majd felteszünk az ismerőseinkről képet? Ja, te biztos örülnél, ha véletlen szembetalálkoznál magaddal egy anonim oldalon.
Nekem ők nagyon szépek, bár még tinilányok [és azért linkelek tiniket, mert én is az vagyok] :
és aki már nem tini:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!