Külsőre milyen ez hölgy?
Ez a rúzs nem előnyös szerintem.
Egyébként szép és tetszik a haja is,egészséges.
Nekem mondjuk a karakteresebb arcú lányok tetszenek(nem vagyok leszbi:D),de Ő sem csúnya.
Ez a leppurd egy beképzelt idióta. Az egyik exemre emlékeztet, aki csak a testével törődött, önző volt és bunkó. Azt hiszi, hogy a külső a minden, a saját felszínes világában él. Sportosnak lenni, az édeskevés aranybogár. Mielőtt lekövéreznél, nem vagyok az, én is sportolok rendszeresen, de elítélem a hozzád hasonló felszínes embereket! A párom nem sportol mégis sokkal inkább férfi, mint a tökéletes testű exem. Nem várom, hogy megértsd, lehet szeretni és szépnek találni átlagos külsejű embereket is. A te bajod, ha ezt nem látod.
Amúgy nagyon szép ez a lány!
van ez így... De kvasokat megtudsz itt a belső tulajdonságairól... És ő sem azt kérdezte, hogy szerintetek hány diplomám van?
Amúgy én az igazat mondtam, más is megírta, h erős a rúzs a száján, és tényleg idióta az a póz. Annyira nem, mint a grimaszos ribancok, de idióta...
És van rajta felesleg, lehet mondani, h nincs, de ezzel nem segítetek rajta.
leppurd, te ilyen csajt soha sem kapnál meg, mert fogadjunk hogy egy kicsi csúnya dagadt pasi vagy.
Amúgy nagyon szép a lány! Bár a száját nem kellett volna így kifesteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!