Csak én vagyok így vele?
Ha valaki dagadt, akkor ne vegyen fel olyan trikot ami a hasa felé ér mert gusztustalan.
Én nem vagyok dagadt de nem veszek fel még bikinit sem, mert van egy kis háj. De nem dagadt vagyok hanem van mit fogni rajtam kb mint ez a lány: [link]
Az ilyen rövid felsők már amúgy is kimentek a divatból, meg elég "olcsó" hatást keltenek.
De azért strandra nem hiszem hogy pólóban meg sortban kellene menni, az egyrészes fürdőruha pedig még rosszabb, mint a bikini, mert teljesen kiemeli az alakot, mindent kihangsúlyoz.
70-75 kg vagyok, de bikinit veszek fel strandon (nem ilyen mikro bikinit, hanem rendeset), egyrészesben nem érzem jól magam.
Hát én fürdőruhába vagyok a strandon is. De mint mondtam azért nekem annyira nincs mit szégyelni.
Senki nem mondta hogy kövér lennék. Ha csúfolnak is akkor is azzal hogy törpe. Mert 13 éves vagyok és 145cm. :S De nincs ebbe semmi rossz. :)
Szerintem ennyi háj kell! Plusz minusz pár százalék.
A te korodban jobb ha nem foglalkozol vele. Utána már amúgy se fogsz, ha megszokod de addig jó ha tudod, a tested nagyon gyorsan változik. Ha leszeded magadról azt amiből építhet azzal csak ártasz magadnak.
Engem nem zavarna amiért bikiniben lenne egy ilyen nő. Sőt!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!