Papírvékony körmök ellen mit lehet tenni? Műköröm? Vagy nem lehet vele mit kezdeni?
Műkörmöt semmiképpen se ha leszedik jobban szétcseszi a körmöd...
Szedj A vitamint, vagy valamilyen szépségvitamint, kenegetheted mindennel a körmeidet, de a 90%-uk semmire se jó. Jah, és reszeld a körmeid, ne vágd vagy rágd őket.
Moyra algás körömzselé. Beszívja a körmöd és erősíti. Aztán színtelen rá ha megszáradt.
Vitamin: Das Gesunde Plus Hair Plus (DM saját márka) kb 700 ft egy 60 dbos dobozzal és nagyon hatásos.
Műkörmöt ne az csak addig jó, amíg rajta van utána borzasztó. Nekem most lett leszedve (3 hétig volt rajta csak) és ramaty állapotban van. :S
Utolsó vagyok
Én Pesten a Sárkány centerben vettem 200 ft. De lehet a neten is rendelni a Moyra oldaláról illetve olyan helyeken nagy szerencsével van, ahol sok smink terméket/körömlakkot árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!