Pár éve mindenki rocker volt, aztán emo lett, most pedig rapper. Mi a következő?
Rockernek lenni sosem volt divat,remélem nem is lesz soha.Én punkszerűség vagyok,remélem az sem lesz divat.
Még régen egy gyerek beszólt nekem,hogy a "punkság már rég kiment a divatból tök gáz vagy." ilyen tektonikos paraszt.
Az, hogy rocker vagy nem egy stílus. Az egy életforma. :)
Én mindenféle zenét meghallgatok (linkin Park, Eminem, Marilyn Manson, Ganxsta Zolee, Republic, Tankcsapda, Quimby, Sum41, Rihanna, Máté Péter, Depresszió, Belga...)
Olyan ruhát veszek fel ami kényelmes,tetszik és mások szerint (barátok) is jól néz ki. Néha kicsit hat rám a többség, de nem jellemző.
Ki tudja mit hoz a jövő.
De egyre figyeljetek.
Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek! :D
nem tudom, nem akarlak megsérteni de talán te 2015-ben élsz... én rocker vagyok(nézőpont kérdése mondjuk...) de ahányszor ,,kimerülne'' a rocker világ, rögtön felhozza a debreceni rockerbanda... amm sztem a következő a country lesz... közben próbálják vegyíteni egy kis pop-pal, de természetesen ez nem fog működni.
amm n em akartalak megbántani semmiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!