Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pár éve mindenki rocker volt,...

Pár éve mindenki rocker volt, aztán emo lett, most pedig rapper. Mi a következő?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 18:13
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
Hát nehéz megmondani. A rockerség 10éve volt divat,aztán jött a rap,utána meg az emók,scene-ék.
2011. jan. 6. 17:21
 32/38 anonim válasza:
76%

Rockernek lenni sosem volt divat,remélem nem is lesz soha.Én punkszerűség vagyok,remélem az sem lesz divat.

Még régen egy gyerek beszólt nekem,hogy a "punkság már rég kiment a divatból tök gáz vagy." ilyen tektonikos paraszt.

2011. jan. 7. 13:51
 33/38 anonim válasza:
100%

Az, hogy rocker vagy nem egy stílus. Az egy életforma. :)

Én mindenféle zenét meghallgatok (linkin Park, Eminem, Marilyn Manson, Ganxsta Zolee, Republic, Tankcsapda, Quimby, Sum41, Rihanna, Máté Péter, Depresszió, Belga...)

Olyan ruhát veszek fel ami kényelmes,tetszik és mások szerint (barátok) is jól néz ki. Néha kicsit hat rám a többség, de nem jellemző.

Ki tudja mit hoz a jövő.

De egyre figyeljetek.

Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek! :D

2011. jan. 10. 17:38
 34/38 A kérdező kommentje:
Mivel a föld ovális, jó nekünk a metál is :D
2011. jan. 10. 18:50
 35/38 CyberCobra válasza:

nem tudom, nem akarlak megsérteni de talán te 2015-ben élsz... én rocker vagyok(nézőpont kérdése mondjuk...) de ahányszor ,,kimerülne'' a rocker világ, rögtön felhozza a debreceni rockerbanda... amm sztem a következő a country lesz... közben próbálják vegyíteni egy kis pop-pal, de természetesen ez nem fog működni.

amm n em akartalak megbántani semmiben

2011. jan. 10. 20:00
 36/38 anonim válasza:
68%
Ez a legostobább dolog, amikor azért szólnak meg, mert nem az a divat. Százszor ostobábbak, akik egy marha után mennek. Most pl. minden női osztálytársam gumicsizmában jár... Szerintem szegény parasztnéni eljött Pestre, egyik meglátta, és ment utána a többi. Ja és ha nem korteskedem, akkor most rózsaszín pólóban lennénk, 'fiúk' a tesiórákon... Többségüknek csillogó fülbevalójuk is van, gatyájuk letolva, és 60%-uk 20 kiló... De ezek ma a férfiak, és ezek szólnak be nekem, hogy mekkora b.zi vagyok (ezt nem értettem, amikor meglátta rajtam a Kárpátia, vagy a Metallica pólót, de legtöbbször semmilyen stílust nem követek öltözködésemmel), és mert egy fogalmazásomban azt írtam, hogy vissza kéne állítani a sorkatonaságot, akkor nem ferdülne el az ország, majdnem kirúgtak... Ja és még valami... a rock mindigis divat volt ;)
2011. jan. 14. 21:15
 37/38 chrishu ***** válasza:
Most a páwa a menő
2012. jún. 27. 13:43
 38/38 CyberCobra válasza:
Rock. Ennyi.
2012. szept. 1. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!