Pár éve mindenki rocker volt, aztán emo lett, most pedig rapper. Mi a következő?
Kérdésre válaszolva, remélem a következő a halott, de most komolyan ezek a lila; rózsaszín pólóban rohangáló buszon is csilivili telefonról tuc-tuc-ot hallgató elb@sz0tt disco-sok meg a n1ggereket majmoló 6 számmal nagyobb gatyában feszítő rapperek és a szánalmas divatból szuicid hajlamom van emo-k szerintem elmehetnek a p1csába.
De a jelenlegi amúgy a kis tvájlájt buz1k és p1csák tömege akik lesz0pnának buz1 vámpírokat. Szerintem.
"És rohadt mód kezdem unni, hogy beszólnak a hosszú hajam miatt, és lányosnak neveznek a szőröskapucnis, rózsaszín pólós, hajsimogatós metroszexuális alfahímek."
Ezen jót borultam. :D Meg nem engedném a barátomnak, hogy levágassa, szó se lehetne róla, azért is majd' megöltem, amikor a fodrász 10 centit vágott belőle :D - de hogy ettől ne lenne férfias??? A barbár harcosoknak nem volt hosszú hajuk? Dehogynem! Barokk, forradalom előtti Franciaország - nem volt minden férfinak hosszú haja (vagy parókája)? Romantikusabb vonal: egy lánglelkű költőt, vagy akár vámpírt (Edwardka előtt) talán Pistike-frizurával képzelünk el?!
Ő metalos, én gót, egyszer poénból halványan kihúzott szemmel jött egy darkbuliba (még nem voltunk együtt), majd megzabáltam a szép arcát (szóval bejött férfiként :P ) azóta néha ezzel nyúzom :P De nem áll kötélnek, azt mondja, részeg volt :D:D:D (OK ez Neked biztos nem tetszik, csak azért írtam,mert ettől se vesztette férfiasságát)
Tizenéves koromban a fekete ruhák + bakancs miatt én is jártam így, (mármint h "nem vagyok elég nőies") de amióta szoknyát + nőies felsőket hordok, ilyet nem szólnak be. Fura is lenne, ha a nadrágra szoknyát húzó, tornacipős, térdzoknis (meg mi a fene most még a divat...) divatosan gebére éheztetett lánykák belekötnének egy dekoltált fűző, felsliccelt szoknya alól kivillanó neccharisnya összeállításba, mindezt nőiesen telt alkaton :P
Én Angliában élek, tehát csak az alapján tudok nyilatkozni... itt ezekből látni sokat:
Magyarán szólva álművész s€ggarcokból. Elég idegesítő népség, kíváncsi vagyok, az otthoni piacra mikor törnek be.
Szerintem ez a retardált szemcsis divat már bejött nálunk is, legalábbis ilyen csajokat szoktam látni, akik a ruházatuk alapján úgy néznek ki mint akik legalább 10 évvel vissza vannak maradva szellemileg, és mindemellett nagyon trendinek hiszik magukat :D Az elviekben hímneműeken még nem figyeltem meg, de gondolom az sem várat sokat magára.
Nekem végülis mind1, hogy egy rózsaszínpólós vasalthajú metroszexuális fiúkán röhögöm halálra magam vagy egy abszolút homárnak kinéző "álművész"gyereken :D
"a rap viszont inkább az ilyen napon túlsült egyedek, meg hasonló szellemi szintű emberkék körében az."
Pffff.... Nagyon tévedsz ha ezt hiszed. Ismerek több olyan rappert, akik szellemi szinten felülmúlják a többséget és nem négerek...(mondjuk a rasszista hozzászólásokat moderálni kéne...)
Egyébként meg a magyar nyelv az EGYETLEN olyan nyelv amin lehet ütemhangsúlyosan és időmértékesen verselni, szóval a magyar nyelv az egyik legjobb nyelv a rappelésre.
Nem is beszélve arról, hogy ez a legkifejezőbb nyelv a világon és ezt nem azért mondom, mert magyar vagyok...
Lásd: Világszínvonalú magyar szinkron
Majd nézz meg egyszer egy másik nyelven készült szinkront.
Összehasonlíthatatlan.
Kedvencem a szlovák nyelv xD Beülünk moziba, szlovákul adják a Terminátor 2-őt, megjelenik a főcím: Elektro Modulátor Dwa (Szlovákul nem tudok írni, se beszélni, szóval ezt úgy olvasd ahogy ott van) xD
Ennél már csak a film többi része jobb, szlovákul xD
Ha paródiát akarsz, akkor nézd a filmeket szlovákul :)
Ja amúgy nem vagyok hungarista, meg nem verem magam, hogy én magyar vagyok :D Csak ezt le kellett írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!