Pár éve mindenki rocker volt, aztán emo lett, most pedig rapper. Mi a következő?
: DDDD szrkupac :DD
amúgy tudtommal rockerek mindigis voltak :D metálosokról pedig nem nagyon hallottam régebben se, csak mostanában látom hogy vagyunk vagyhányan... 17/L
Egyszer nekem is beszóltak az utcán,hogy "ez már nem divat" Goth vagyok, biztos majd az érdekel, hogy divat-e... Olyan 6-7 éve divat volt a fekete csipke stb., annyiban örültem, hogy egy-egy ruhadarabot butikban is be tudtam vásárolni magamnak. De inkább ne vegyék elő a goth-ot divatnak! :)
És azt továbbra is tartom, hogy a rockerség szerintem sose volt divat...
Ja és ugye most nem a régi angol rockerekről beszélünk?:D Na azok voltak a menők szerintem. Akkor még tudták mi a jó!:) Persze akkor minden jobb volt... Kábé a 60'-as évekről beszélek.:)
Az előző voltam.
11:34
egy kis off:
70-es 80-as 90-es évek (Led Zeppelin, Guns n' Roses, Kiss, Iron Maiden, Nirvana, hogy csak azokat említsem amit mindenki ismer). Ma pedig szvsz finn tezsvíreink nyomják egészen jól. :D
Szóval ne úgy képzeljetek el, mint mondjuk az a cigánygót Hozé (Itt bocsánat minden gothtól, hogy veletek hozom összefüggésbe őt).
Igaz, hogy hosszú hajam van, de istenért sem vágatnám le.
Igaz, hogy néha zenekaros pólókban járok, de szerintem egy Metallica felirattól senkinek nem ég ki a retinája úgy, mint nekem a rózsaszín pólóktól.
Igaz, hogy szimatszatyrom is van, de nem fogom kidobni azért, mert másoknak nem tetszik.
És rohadt mód kezdem unni, hogy beszólnak a hosszú hajam miatt, és lányosnak neveznek a szőröskapucnis, rózsaszín pólós, hajsimogatós metroszexuális alfahímek.
Ez kikívánkozott :D Aki magára ismer nyugodtan válaszoljon, ha elég trágáran fogalmaz felpontozom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!