Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pár éve mindenki rocker volt,...

Pár éve mindenki rocker volt, aztán emo lett, most pedig rapper. Mi a következő?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 18:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
70%

: DDDD szrkupac :DD

amúgy tudtommal rockerek mindigis voltak :D metálosokról pedig nem nagyon hallottam régebben se, csak mostanában látom hogy vagyunk vagyhányan... 17/L

2010. dec. 29. 18:46
 12/38 anonim ***** válasza:
13%
Ja, amúgy a rock ma szintén elég népszerű, a rap viszont inkább az ilyen napon túlsült egyedek, meg hasonló szellemi szintű emberkék körében az. Úgyhogy ne csodálkozz a majomnak az általad leírt megnyilvánulásán.
2010. dec. 29. 18:49
 13/38 Horkýže Slíže ***** válasza:
67%
Erdekesen en nem latok emokat...pedig eleg nagy varosba lakok...de regebben tenleg sok reppert lehetett latni.....de egy idobe voltak ilyen divatos rockerek vagy mik....en mar 5-9 eve ugyanolyan egyszeru rocker vagyok..johetnek akarmilyen divatok meg pavalanyok meg pavafiuk-akik undoritoak
2010. dec. 29. 22:50
 14/38 anonim ***** válasza:
82%

Egyszer nekem is beszóltak az utcán,hogy "ez már nem divat" Goth vagyok, biztos majd az érdekel, hogy divat-e... Olyan 6-7 éve divat volt a fekete csipke stb., annyiban örültem, hogy egy-egy ruhadarabot butikban is be tudtam vásárolni magamnak. De inkább ne vegyék elő a goth-ot divatnak! :)

És azt továbbra is tartom, hogy a rockerség szerintem sose volt divat...

2010. dec. 29. 22:57
 15/38 anonim ***** válasza:
91%
mittudom én nem követem a divatokat
2010. dec. 30. 11:30
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg légy önmagad... Én régebben, meg néha most is elég kemény zenét hallgatok, de sosem öltöztem úgy, hogy ez most látsszon is rajtam! Elhiszed, hogy lesz*rom, ha valaki ez alapján ítél meg?:D Hallgasd amit szeretsz, öltözz kényelmesen/és ahogy neked tetszik!
2011. jan. 2. 11:31
 17/38 anonim ***** válasza:

Ja és ugye most nem a régi angol rockerekről beszélünk?:D Na azok voltak a menők szerintem. Akkor még tudták mi a jó!:) Persze akkor minden jobb volt... Kábé a 60'-as évekről beszélek.:)

Az előző voltam.

2011. jan. 2. 11:34
 18/38 anonim ***** válasza:
96%
,,divatszolga''XDD
2011. jan. 2. 17:20
 19/38 A kérdező kommentje:

11:34

egy kis off:

70-es 80-as 90-es évek (Led Zeppelin, Guns n' Roses, Kiss, Iron Maiden, Nirvana, hogy csak azokat említsem amit mindenki ismer). Ma pedig szvsz finn tezsvíreink nyomják egészen jól. :D

Szóval ne úgy képzeljetek el, mint mondjuk az a cigánygót Hozé (Itt bocsánat minden gothtól, hogy veletek hozom összefüggésbe őt).

Igaz, hogy hosszú hajam van, de istenért sem vágatnám le.

Igaz, hogy néha zenekaros pólókban járok, de szerintem egy Metallica felirattól senkinek nem ég ki a retinája úgy, mint nekem a rózsaszín pólóktól.

Igaz, hogy szimatszatyrom is van, de nem fogom kidobni azért, mert másoknak nem tetszik.

És rohadt mód kezdem unni, hogy beszólnak a hosszú hajam miatt, és lányosnak neveznek a szőröskapucnis, rózsaszín pólós, hajsimogatós metroszexuális alfahímek.

Ez kikívánkozott :D Aki magára ismer nyugodtan válaszoljon, ha elég trágáran fogalmaz felpontozom. :D

2011. jan. 2. 23:10
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki rózsaszín pulcsiban, fülbevalóval a fülében, cuki vasalt hajjal azt mondja egy rockerre/metálosra, hogy lányos, az még nem nézett tükörbe, és egyébként is retardált (mint a discosok többsége...) :D
2011. jan. 3. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!