Vannak modellek az oldalon? Ha igen, mesélnétek a szakmáról?
Figyelt kérdés
Például hogy hogy kerültetek be a szakmába, milyen munkáitok voltak eddig, kor/nem, fizetés, portfólióval kapcsolatban, méretek, stb... Köszi szépen előre is.2010. dec. 29. 17:02
11/12 anonim válasza:
mármint nem kávézó hanem azok a kis bódék nem tudom
12/12 anonim válasza:
szia én már egy kb.éve modellkedem.kiskórom uta ez egy álmom volt szoval sosem sminkeltem magam és a hajamat sem vasaltam,hogy természetes szépség legyek.Aztán egy nagyon jó ügynökség rendezet egy modellversenyt és arra elmentem szerencsémre a döntöig is eljutottam ilyen modell táborba voltunk egy hotelben teljesen ingyen volt minden járáspróbákra jártunk,szépségszalonba mentünk,meg fotozáson voltunk és akkor elkészült a portfoliom is.az első háromba nem jutottam be de utána leszerződtetek szoval rá 3 hétre már milánóba utaztam és ott 4 hétig voltam egy apartmanban voltunk a többi modell lányal a világ minden tájáről volt. Kaptunk egy térképet és nekünk kellet ezkre a csating helyekre elmenni, bár csalodott voltam ,hogy nem a legnagyobb divatházak divatbemutaoit én kaptam meg de azért rengeteg munkát kaptam,(a castingok nekünk elöre megvan szervezve az ottani ügynökség adja oda nekük)a legnagyobb élményem a Gucci fotózás volt ami 2 napig tartott.(azért volt szünetünk is :)és egy héten legalább volt egy szabad napunk minden héten megkaptuk a fizetést(csak anyit hogy egy tini lánynak bőven elég fizú)és amikor szabad napunk volt vagy várost néztünk vagy otthon tanultunk.amikor ennek vége volt hazamentünk rá 2 hétre már new york-ban voltam hát ott egy napom ilyen volt: reggel 6kór keltem,starbuck caffee-ban reggeliztem,taxit fogtam és elmentem 6castingra amiből 4munkát meg is kaptam,este pedig egy közeli modell barátnőmmel vacsoráztunk egy jó ki éttermben. Másnap egy ugyanott reggeliztem mikor az ottani modell ügynököm küldött egy sms hogy elörébb rakták a divatbemutatot szoval ruhanva éppen hogy beértem 3 elkezdték a hajamat csinálni 1 a sminkem és 1 másika próbált öltöztetni kicsit furcsa volt,de hamar kész lettünk másodiknak indultam vona a kifuton,de utolsó elöttiként indultam végül a késésem miatt, amint vége volt a shownak indultam tovább egy másik fotozásra aminek 5-kór lett vége,haza mentünk az apartmanokhoz mire kaptam megind egy esemest hogy egy partyra kell mennem szoval elövettem valami jó kis ruhát és egy feket aoutó már ott várt minket nagyon jó volt amikor oda értünk ahogy kiszáltunk a kocsiből egyből letámadtak a paparzikk és minden:)) a bulin mindenféle topmodell volt. sajnos másnap eléggé lebetegetemm ezért haza utaztam. szoval nagyon jó az utazás a meg minden más miatt a modell kedés,de nehéz is mert is kola mellet "főállású" munkám is van.Remélem nem baj hogy ilyen részletesen írtam le egy-egy napomat. a következő utam párizsba lesz. ui: 175cm vagyok 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!