Vannak modellek az oldalon? Ha igen, mesélnétek a szakmáról?
igen, a fizetés érdekelne. illetve elárulhatod, mennyibe került a portfólió? (ha nem, akkor nem fontos.) milyen munkákat csináltál külföldön? vagyis ilyen márkák arca voltál? mennyit dolgoztál ott? (mármint reggeltől estig, vagy hogy volt? egyedül mentél külföldre, vagy több modellel?
de bármit, amit úgy gondolsz, hogy elmondanál, kérlek tedd meg :) rengeteg kérdésem lenne még...
A portdolio az nem került semmibe, mert a versenyen egy táborban küldtek minket(nyilván csak azok kerültek be a táorba,akikben tényleg láttak lehetőséget), és ott csináltak képeket rolunk profi fotosok.Nem tudok nagyon nagy márkaneveket mondani, legtöbbször magazinokban szerepeltem, ott viszont nagyon márkás ruhákatí(luis vuiton) mutattam be.
A külföldi ut ugy volt, hogy 2-3 honapra mentünk ki Ázsiába.Igen,több lány is volt ott(zömében külföldiek), mert egyfajta modellszálláson voltunk.A fizetésről meg annyit,hogy jol lehet vele keresni, az igazi pénz a fotozásokban van , a divatbemutatokon nem keres annyira sokat az ember.
Én is modellkedem még csak most kezdtem 16 vagyok és az utcán szolított le egy lány akivel mostmár nagyon jóba vagyok övéé az ügynökség teljesen ingyen csinálták a portfóliót és már az egyik legnagyobb modell ügynökség hívót Milánóba illetve az IMG modellsel találkoztam nem is olyan régen 179 centi vagyok és 56kg 89-61-90 nem a legtökéletesebb most fogyózom :D a fizetést az ut végén fogják utalni általában
tőlem is bátran kérdezhetsz :D
Utolsó: szerintem ne hidd, hogy akik itt írtak azok magántanulók voltak suliba. Amúgy engem egyszer a Westendben szólítottak le (amúgy nem pesti vagyok) máskor az utcán, de egyikre se mentem el, majd az Elite Model Lookra akarok jelentkezni. Amúgy semmi smink nem volt rajtam, átlagosan öltöztem. Egyébként a Srej Zsófit pedig a budai buszon fedezték fel, valahol ezt olvastam. :D
17/L
Engem Balatonon egy kávézóba :D
Nyár volt fürdőruha semmi smink . felkötött haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!