Szakácsok, vagy szakácsnak tanulók! Mesélnétek kicsit a szakmáról? Milyen a munka, mikor mennyit kell dolgozni, mennyire kell pörögni, és hogyan bírjátok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 13:43
1/1 anonim válasza:
Én első éves vagyok és még csak most nyáron kezdem el a gyakorlatot egy helyi étteremben.
valamilyen szintű fizikum,tehetség, elkötelezettség kell hozzá szerintem...
egyformán nehéz az elmélet és a gyakorlat, de 1 igazán csodálatos szakma amit imádok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!