Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Anorexiás vagyok szerintetek?

Anorexiás vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. 167 centi magas. 50kiló voltam amikor minden tükörbenézésemet sírás követte. Elhatároztam, hogy lefogyok. Először nehéz volt megállni, hogy ne egyek, mert nagyon szerettem enni, de sikerült. Eltelt 4hónap és még mindig semmi változást nem láttam. Mérlegre álltam és láttam, hogy 47 kiló. Gondoltam magamban "rossz a mérleg, mert én kövér vagyok" Tovább fogyóztam. 42kilón már annyira bűnnek éreztem az evést, hogy nem ettem egész nap(csak ittam). Most 39kiló vagyok. Szerintetek ez anorexia? És ha az, mit csinálnátok a helyembe és a szüleim helyébe?
2010. dec. 28. 21:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

lulu01

hála égnek rajtam kívül valaki más is észrevette ezt ;)

köszönöm!

2010. dec. 30. 21:09
 22/23 anonim válasza:

-Szia!

TDK dolgozatunkban írunk Anorexiáűs betegekről...(És felkeressük őket, már amennyiben ez megadatik..)A te segítségedet szeretnénk kérni a témával kapcsolatban. Természetesen ha nem jelent gond számodra, ha nem gond kérlek írd meg hol tehetjük fel kérdéseinket.(email cím kéne) Segítséged előre is köszönjük Gitta&Gréta U: nyolcadik osztályos tanulók. És ne haragudj hogy nem a kérdésedre válaszoltunk

2011. jan. 6. 16:43
 23/23 A kérdező kommentje:
kingamodell@citromail.hu Szivesen válaszolok kérdésekre.
2011. jan. 6. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!