Anorexiás vagyok szerintetek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. 167 centi magas. 50kiló voltam amikor minden tükörbenézésemet sírás követte. Elhatároztam, hogy lefogyok. Először nehéz volt megállni, hogy ne egyek, mert nagyon szerettem enni, de sikerült. Eltelt 4hónap és még mindig semmi változást nem láttam. Mérlegre álltam és láttam, hogy 47 kiló. Gondoltam magamban "rossz a mérleg, mert én kövér vagyok" Tovább fogyóztam. 42kilón már annyira bűnnek éreztem az evést, hogy nem ettem egész nap(csak ittam). Most 39kiló vagyok. Szerintetek ez anorexia? És ha az, mit csinálnátok a helyembe és a szüleim helyébe?2010. dec. 28. 21:35
11/23 anonim válasza:
Már a 167 cm, 50 kg is vékonyka.
Tegyél rendet a fejedben, és sürgősen fordulj orvoshoz!
12/23 anonim válasza:
ha nincs ott a legjobb barátnőm, akkor most velem is ez lenne. Szóval szerintem mondd el egy olyan embernek, aki tud segíteni, és megbízol benne..:)
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm normális válaszokat
2010. dec. 29. 12:52
14/23 anonim válasza:
jézusom mit tettél magaddal?? szerintem is mnj el először is egy olyan orvoshoz aki ért az anorexiához. aztán pedig egy pszihiáterhez. Csak kérlek ne tedd ezt magaddal! borzalmasan hangzik még így leírva is:( nagyon sok sikert kívánok, és ne fogyóz tovább! oké?:)
15/23 anonim válasza:
amúgy a korodhoz és a magasságodhoz képest még az 50 kg is soványnak számít. Itt egy súly kalkulátor nézd meg: [link]
(előző voltam)
16/23 anonim válasza:
=O=O=O=O=O=O
Nem tudok szóhoz jutni! =O
Most mi van veled tökéletes alakod lehet ha tudsz kérlek képet !!!
39most!? Az igen kevés kicsit azért próbáj enni mert akk bajok leszenk amugy meg szólj a szüleidnek és mond el nekik ,h vigyenek orvoshoz emiatt mert az első válaszhoz hasonlóan mondva ELÁJULHATSZ BÁRMIKOR BÁRHOL!!!!!!
17/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem lehettél kövér. Hahó, én 17 vagyok 160 és 50kg. És én nem érzem kövérnek magam de elismerem h van rajtam pár plusz, de én az 160hoz olyan 47-48 kg-t gondoltam magamnak hogy reális lenne. Neked viszont az 50kg reális volt. Ne akarj deszka lenni nemjó az!Hízz vissza és ahelyett hogy nem ennél inkább sportolj, vagy válogasd meg mit eszel meg! De nem csak a kinézetedet teszed tönkre ezzel hanem a belső szerveidet illetve az egész tested. Ne légy buta!
20/23 anonim válasza:
ha ez igaz akkor IGEN EZ KÓROS ÉS A 39 KILÓ ISZONYÚ KEVÉS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!