Anorexiás vagyok szerintetek?
Szia! Figyelj, ez nem játék :S Az én legjobb barátnőm is anorexiában szenvedett 2 évig. Nagyon súlyos következményei lehetnek. Nagyon-nagyon sokszor el is ájult és kórházba is került jó néhányszor. Én a szüleid helyében elvinnélek pszichológushoz. A barátnőm is odajárt és szerencsére segítettek neki és leküzdötte az anorexiát, bár beletelt egy időbe. Neked meg azt tanácsolnám bármennyire is nehéz, próbáld meg nem elhitetni magaddal, hogy dagadt vagy és próbálj meg enni. Ha kell, akkor ne nézz tükörbe. Sok sikert!
18/L
Szia!
Szerintem ez még nem egészen anorexia. Az anorexiások szó szerint sanyargatják magukat, valamint ők nem ismerik fel azt hogy ők "betegek", a menzeszük is elmarad,megszűnik, hánytatják magukat, mindent megtesznek a fogyásért.
Szerintem próbáld hogy egészségesen hízol. Tehát nem az olajban tocsogó kaját tömöd magadba hanem saláták, csirkemell ilyenek. És ne gyorsan akarj hízni hanem heti 1 kilót szedj fel mindig. Mert ha hirtelen meghízol akkor megnyúlik a bőröd és egyéb finomságok.
szerintem meg ez egy nagy kamu ^^
ha anorexiás lennél, és tényleg ennyire lefogytál, kövérnek érzed magad, akkor fel sem merülne benned ez a kérdés ...
ez egy betegség, és aki ebben szenved, sajnos még a gondolat sem merül fel benne, hogy mekkora probléma van vele, szóval, kétlem h ez igaz :)
de ha mégis, pszichológus, ha nem, akkor is ;)
A gyógyulás felé a legelső lépés a felismerés. :) Utána a segítségkérés. ÉN javaslom, hogy szólja szüleidnek, beszéld meg anyuddal, és fordulj szphiológushoz!
Remélem, hamar jól leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!