Miért gondolják azt az emberek, hogy a luxus elérhetetlen?
Figyelt kérdés
Most ezt nem azoktól kérdezem akik minimálbérből élnek,hanem egy átlag 120ezres fizetésű emberek is így gondolkodnak.2010. dec. 28. 19:36
11/14 anonim válasza:
Ha valaki egyedül él 120 ezerből, akkor igen, maradhat pénz egy-egy luxus cikkre.
De próbálj meg ennyiből kijönni, úgy, hogy van pl. 2 gyereked, fizeted a számlákat, kaját, a sulis költségeket, kötelező biztosítást, betegség esetén gyógyszereket, esetleg lakáshitelt vagy albérletet. Örülhetsz, ha mindent ki tudsz fizetni és nem lesz rengeteg adósságod...
Én nem vagyok ilyen helyzetben, de azért kicsit gondolj bele.
12/14 anonim válasza:
Végük is, a luxus elérhető... csak mi számít luxusnak? Mármint, én most annak örülök, hogy olyan albérletbe fogunk költözni, ahol működik rendesen a fűtés. Nekem most ez is luxus. És elérhető: költözünk. :-)
13/14 A kérdező kommentje:
Igen ez inkább a még gyerek nélküli emberekre vonatkozik.Mert az el sem tudom képzelni mihez kezd ennyi pénzből akinek gyereke van.No de ez a szilikoncicis beskatulyázás.Nekem is van és a számban is.És magam dolgoztam meg érte,meg gyűjtögettem.És semmi illegálisat nem tettem.Régen én is kb.120Ft-ból éltem és jutott rendesen mindenre.Műkörömre is meg póthajra,szolira.Most már nem élek velük:D
2010. dec. 29. 06:50
14/14 anonim válasza:
Mi az a luxus? Mármint tudom mit jelent de miket értesz ez alatt kedves kérdező? Drága ruhát,parfümöt,utazást,ékszereket? Netán álmaim életét? Életem szerelmének megtalálását? Az, hogy úgy történik minden ahogy én szeretném? Mi számít luxusnak? Az elérhetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!