Egy nem rocker nőn, hogy nézne ki ha kifestené feketére a körmét?
Az a baj,hogy a baráti köröm teljesen lefujjozta a fekete körmöket... már nem annyira divat a mű köröm,és ezért szeretném kifesteni feketére,mert most barna... de nekem nem az a rocker igénytelen stílusom van,hanem igényesebb vagyok,és adok magamra,nem tudom,hogy hogy állna nekem a fekete köröm,meg hogy ha meglátnak,akkor mit gondolnak rólam? :( :D
ilyesmi stílusom van,csak nekem fekete a hajam. meg itt picit látszik csak,hogy fekete a körme a csajnak,mert pont olyan ruha van rajta :/
"amúgy 19 éves vagyok,csak,hogy ne soroljatok a 14 16 év feletti kategóriába."
:D:D szóval a 19 nem a 14-16 felett van? :D okééééé...
2. vagyok. az én stílusom amolyan...nemistudom :D olyan laza-nőies. szóval hordok feszülős farmerokat, meg vmit sejtető felsőket, csak nem pakolom ki soha semmimet, meg nemhordok magassarkút, de nőiesek a csizmáim pl, csak sarok nélkül.
na és énis szoktam feketére festeni a körmöm, viszont ha fekete felső van rajtam akkor nem. amúgy énvagyok az aki mindig ezüstöt is tesz bele :D de volt már h sima fekete volt. amúgy azt mondom, h picit növeszd meg a körmeid és úgy fesd be feketére. a tövig vágott körmökél télleg rokker hatást fogsz elérni. de hosszúse legyen, mert annak meg nemáll annyira jól a fekete sztem. olyan normális, egészséges női köröm hosszúságú legyen. SZERINTEM! :D
azilyen leszólogatós hülyékkel meg nefoglalkozz, ilyenek ezek, amint találnak vmit amibe bele tudnak kötni, rögtön belekötnek, aztán ezen lovagolnak kommenteken át, plusz mindig találnak vmi újat a te válaszodban amibe szintén beleköthetnek és ez így fog menni a végtelenségig. egyszerűen szard le őket, ne válaszolj nekik, csak arra a kommentre válaszolj ami a kérdésedre érkezett.
sajnos ezaz oldal televan ilyen "mibe köthetek bele" vadásszal
Nagyon aranyos vagy köszönöm. :))))
Már kifestettem,és tetszik nagyon :)
lehet rakok bele én is ezüstöt,hogy feldobja kicsit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!