Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy nagyobbnak...

Mit tehetnék, hogy nagyobbnak tűnjön az arcom?

Figyelt kérdés
Tehát arról lenne szó, hogy a testemhez képest kissé kicsi a fejem (arcom), kevés a hajam, valahogy valami módszerrel optikailag ki lehetne egyenlíteni a fej nagyságomat. Tudnátok valami trükköt mondani a problémám megoldására? előre is nagyon köszönöm :):) 16/L
2010. dec. 27. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nekem meg nagy a fejem xD

milyen fejformád van egyébként?

2010. dec. 28. 13:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát hogy ugymondjam tök átlagos' ha beirod a googleba a képekhez h selena gomez, na rá hasonlítok egy kicsit bár az övénék kicsit hosszúkásabb a fejem
2010. dec. 28. 14:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is nemtudom, hogy milyen a hajszíned, mert mondtad, hogy "kevés" hajad van, ha pl szőke akkor még kevesebbnek fog tűnni, deha sötétebb, akkor vastagabbnak-többnek mutatja magát, ez sokat dobhat rajtad, aztán reggelente picit tupírozd meg a tövénél, így dúsabb hatású lesz fixáld lakkal. A sminknél pedig hangsúlyozd a szemed, azért nem kell túlzásba vinni, de szerintem úgy odavonzod a tekinteteket.

Remélem tudtam segíteni.

2010. dec. 29. 14:20
 4/11 A kérdező kommentje:

köszi:D tudtál igen egy kicsit, majdnem fekete a hajam, nagyon sötét barna:D

általában ugy száritom h fejjel lefele és akkor ilyen dús hatású lesz és mindíg beletúrok, tehát ijesféle:

[link]

vagy mikor nem tart akkor ilyen: [link]

de mondom körübelül ugy nézekki mint selena gomez, ha bírod a google képekhez,

2010. dec. 29. 15:26
 5/11 A kérdező kommentje:
próbáltam akkor olyan hajakat, mint neki, csak az a baj hogy neki legalább sok haja van, és amúgy már próbálkoztam tupírral kis fix.. de lelapul.. és nagyon hülyén áll.
2010. dec. 29. 15:27
 6/11 A kérdező kommentje:
és most fél éve vágta le nekem a fodrász, de nagyon elszúrta mert nagyon megtépte ritkította még azt a kevés hajamat is :S:S
2010. dec. 29. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

:@ igen az nagyon bosszantó, mikor elb@ssza a fodrász a hajad... az enyhe tupírt viszont próbáld ki, közben is fújd lakkal, majd a végén is és picit fésüld ki, hogy rendezett maradjon...

2010. dec. 29. 15:32
 8/11 A kérdező kommentje:

jaj neis mond :S:S..

na mind1.. azért még 1x kipróbláom ezt a tupír dolgot.. köszönöm :). ment pont :)

2010. dec. 29. 17:45
 9/11 anonim ***** válasza:

akkor ovális fejed van:)

nézd meg a neten,h milyen hajak állnak jól az ovális fejüeknek:)

2010. dec. 29. 19:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha be mered vállalni, vágasd le vállig érőre a hajad, és úgy tupírozd be, így tényleg "nagyobb" lesz a fejed :)
2010. dec. 29. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!