Mit tehetnék, hogy nagyobbnak tűnjön az arcom?
nekem meg nagy a fejem xD
milyen fejformád van egyébként?
Hát először is nemtudom, hogy milyen a hajszíned, mert mondtad, hogy "kevés" hajad van, ha pl szőke akkor még kevesebbnek fog tűnni, deha sötétebb, akkor vastagabbnak-többnek mutatja magát, ez sokat dobhat rajtad, aztán reggelente picit tupírozd meg a tövénél, így dúsabb hatású lesz fixáld lakkal. A sminknél pedig hangsúlyozd a szemed, azért nem kell túlzásba vinni, de szerintem úgy odavonzod a tekinteteket.
Remélem tudtam segíteni.
köszi:D tudtál igen egy kicsit, majdnem fekete a hajam, nagyon sötét barna:D
általában ugy száritom h fejjel lefele és akkor ilyen dús hatású lesz és mindíg beletúrok, tehát ijesféle:
vagy mikor nem tart akkor ilyen: [link]
de mondom körübelül ugy nézekki mint selena gomez, ha bírod a google képekhez,
Utolsó vagyok.
:@ igen az nagyon bosszantó, mikor elb@ssza a fodrász a hajad... az enyhe tupírt viszont próbáld ki, közben is fújd lakkal, majd a végén is és picit fésüld ki, hogy rendezett maradjon...
jaj neis mond :S:S..
na mind1.. azért még 1x kipróbláom ezt a tupír dolgot.. köszönöm :). ment pont :)
akkor ovális fejed van:)
nézd meg a neten,h milyen hajak állnak jól az ovális fejüeknek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!