Srácok! Duci csajok jönek be vagy a vékonyak? Vagy a határeset?
Tudod as férfiak többségének mindegy csak lyuk legyen.
Na jó viccet félretéve,szerintem mindenkinek más izlése van és ha alakivel összehoz a sors nem csak azt nézi majd milyen az alakod,hanem azt is,hogy milyen a személyiséged.
Erre is mondják,hogy a szerelem vak,ha szerelmes egy nő/férfi akkor a kiszemeltjét is szebbnek látja...amíg el nem úszik a rózsaszín köd(Jó esetben nem úszik el)
Ha nagyobb a combod/feneked és esetleg ez zavar téged akkor sportolj valamit:)
Vékonyak...
A kövér csajok, meg menjenek a kövér nyuszifogú tespedő kockákhoz, én sportoló vagyok, nem mutatkozhatom kövér lánnyal.
ez nem teljesen igaz,mármint,hogy csak megizmosodna,mert van aki a fenekére hízik és nem a csontozata miatt van.unokatesóm is pont ilyen volt és most formás,feszes lábai vannak,csak tenni kellett érte.
Ha lerakódott ott a zsír akkor azt le is lehet dolgozni.
Persze ez nem kötekedés,biztosan van olyan is aki nem tud mit kezdeni vele,de formásabbá mindenképp teheti.
Aheélyett,hogy beletörődik"Á ilyen az alkatom"címszóval.
szerintem te nem is igazán vagy körte alkat, elég széles a mellkasod.
Háát.. nem is tudom.. sportolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!