Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy vannak...

Miért van az, hogy vannak tipikusan szépfiúk?

Figyelt kérdés
még mondhatni fiatal vagyok, és van pár barátom akivel akárhova megyek megnézik a lányok őket, pedig nagyjából mindenből kevesebbet haj,testápolás stb... kevesebbet fordítanak magukra, de jobban bejönnek a csajoknak, lehet hogy a "gének" vannak a dologba, de akkor ilyen alapon nekem már nincs is esélyem hogy úgy nézzek ki valaha is ? :(
2009. jan. 24. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, alapvetően a gének vannak a háttérben. Ezek nélkül hiába dolgozik rá az ember, jobb lehet a helyzet, de tökéletes nem.

Ne ezekkel a haverjaiddal mászkálj, hanem olyanokkal, akiknél kicsit jobban nézel ki, akkor velük fognak összehasonlítani, és jóképűnek fogsz tűnni.

Meg ne feltétlenül a legszuperebb csajokra hajts, hanem inkább a normálisabb gondolkodású B kategóriásokra, így kevesebb lesz a vetélytársad, és több megbecsülést kapsz, mert nem az lesz, hogy leereszkedett hozzád.

2009. jan. 24. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, nagyrész genetika, kvázi ők nem tehetnek róla, hogy úgy születnek ahogy. Viszont a külső az az érem egyik oldala, úgy ahogy a csajoknál is. Nem akarok megbántani senkit,de az előttem szóló által A kategóriásnak ítélt csajok, hozzám csak éjszaka jöhetnek be, max egy patronra, nappal inkább ne legyenek a közelemben. Ja és egy normális felfogású férfi számára, az értelmesen gondolkodó, előttem szóló által B-nek ítélt csajok szoktak A kategóriásak lenni. Amúgy hogy megnyugodj, a csajok nagy része, amelyik egy kicsit tovább lát, nem kezd tipikusan szépfiúval, mert általában hitvány kis elmével párosul. Persze nem mind ilyen.
2009. jan. 24. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
teljesen igaza van az utolsó álaszolónak. én lány vagyok, többen mondták, hogy szép, sokan akartak már járni velem a szépfiú stílusból, de én nem vállalkoztam erre, hiszen az ilyen fiúk nagyon beképzeltek, és nem értékelik a lányokat, csak 1 északára kell nekik, mer másnap már egy másikhoz futnak!! ha utánamfütyülnek, v. bármi, nem érdekel, de nagyon bosszantó!! szeretnék egy olyan gondolkodású barátot, amilyen te is lehetsz, és ne gondold, h. csak a csúnyább csajoknál lehet esélyed, hiszen a B kategóriás (ahogy előttem is mondták) lányok értkesebbek mint a hidrogénezett plázamacák, és senki se mondja nekem, h. a szép lányok mind k*rvák!! sok sikert, hidd el találsz magadnak csajt!
2009. jan. 24. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy csomó szőke és gyönyörű barátnőm van akik elég ronda,igénytelen pasasokkal járnak és nem azért mert gazdagok lennének.Szóval szerintem talán még több esélyed is van a szerelemre mint nekik.
2009. jan. 24. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az A és B kategóriát természetesen nem a nő értékére, hanem a kinézetére értettem.
2009. jan. 25. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!