Először megyek szolizni és a bőröm aza tipikusan nagyon fehér. Hány percet ajánlotok első alkalommal?
max 3-5 percet
nem kell túl sokat.
Hát ez nagyon szolifüggő. Én mondjuk ajánlom a csokicső szolit, és ott sztem kezdésnek 4-5 perc lenne az ideális. Rendes szoliban 6-7 perc. De hidd el nagyon segítőkészek általában, és ha kész tanácsot, akkor ők el fogják mondani mit érdemes. Ne félj kérdezni ;)
23/L
Nagyon maximum 5 percet, de inkább 3.
Valószínűleg nem sok minden fog meglátszódni, de csak szép fokozatosan szabad szolizni (hozzáteszem szerintem gyönyörű a fehér bőr és kár szolizni, de ez egyéni vélemény...).
Amúgy nem mindig érdemes hallgatni az ottani dolgozókra. Nem egyszer olvasom itt a fórumon is, hogy a szoliban pl. 10 percet ajánlottak egy hófehérbőrű lánynak is és persze totál leégtek.
Úgyhogy nem árt, ha az ember tisztában van ezekkel.
köszi szépen! Amúgy én is szeretem a fehér bőröm...de csak azért mert én nem látom olyan fehérnek,hanem pont jó,amúgy meg azért akarok barnulni egy kicsit mert sötétetebb hajat szeretnék és anélkül úgy néznék ki mint egy zombi,ráadásul a fényképeken is mindig én vagyok a legfehérebb.:D
És nem félek kérdezni,nyugi:) csak ez a dolog még odébb van és gondoltam addig tájékozódgatok...meg az is eszembe jutott hogy lehet nem kéne feltétlenül megbízni az ottani dolgozókbann pont azért,amit kedves harmadik leírt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!