Hogyan tanulhatok meg magassarkúban járni?
Van egy srác aki iszonyatosan tetszik nekem. A haverja mondta (aki tudja hogy tetszik nekem, és próbál segíteni), hogy nagyon tetszik neki ha egy lány magassarkúban van, szerinte iszonyatosan szexi. Még soha nem volt magassarkúm. Igaz, mindig is tetszettek, de anyáék nem engedték...
Ma vettem egy 15 cm-es tűsarkú csizmát. Gyönyörű meg minden, de járni nemigazán tudok benne... Hogyan tanulhatnék meg pár nap alatt? HELP!! **
13/L
Én sem azt mondtam, hogy 13 évesen jöjj össze egy 20 évessel, de mindegy...
Igen, egy pasi szereti, ha egy NŐ nőies! De te gyerek vagy, még csak éppen hogy beléptél a tinikorba...
Egyébként az ideális sarokméter az ortopédusok szerint is 2-3 centi! Nem 15! Főleg nem egy gyereknek! És törpesarkúakból is lehet találni szépet!
És azzal, hogy másnak adod ki magad, és csak azért próbálsz titokzatos és nőies lenni, mert tetszik egy pasi, azzal csak kiröhögteted magad! Senki miatt nem szabad álarcot húzni! Ha nekem a fekete csipkés miniszoknya jön be, egy pasi kedvért sem vennék fel citromsárgát! És ez konkrétan megtörtént.
Ha nem magadat adod, és csak más miatt veszel fel olyat, ami nem tetszik vagy (mint ez a csizma) nem tudsz benne járni... Az már régen rossz...
13 évesen szerintem még ne vonj le következtetéseket arról, hogy egy pasinak mi jön be! Már írtam én is meg más is, hogy neked még a játszótéren a helyed, nem a pasizással kéne foglalkoznod! És hidd el a 17 és 18 éves kor között óriási az az egy év. De szerintem még 18 évesen sem érett egy pasi sem!
Nagyon butuska lányka vagy!
Nem akarok más lenni, meg megjátszani magam. Csupán kicsit nőiesebben öltözködni, hogy észrevegye hogy én is "lányból vagyok" :)
És igen, volt már kapcsolatom. Mindössze három, szóval nem sok. És ebből is csak egy volt komoly. Egy most 19 éves sráccal :) Majdnem egy év :) Csak mikor elment egyetemre, akkor lett elcseszve az egész :((
Szóval ha egy 6 évvel idősebb pasinak tetszettem, akkor egy 4 évvel idősebb sem lehetetlen :) Jah és nem ismerjük olyan régóta egymást. Nyáron ismerkedtünk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!