Bejön neked ez a lány? Hány évesnek tippeled? (kép)
2010. dec. 20. 17:19
41/45 anonim 

válasza:

14-15 év körüli. Érdekes arca van..ha ő ronda szerintetek,akkor én bányarém... sztem átlagos,de a smink tényleg sok..
42/45 anonim 

válasza:

kb 13 lehet, egyébként nem szimpatikus...nincs egyénisége, nincs kisugárzása és nem is túl szép...bocsi
43/45 anonim 

válasza:

3.kep..hatterxdddddd
amugy jeeezusom:\ neked ossze vannak nove a szemhejaid?
en 12 - 13 ( kb annyi lehetsz ) ilyen feketere festettem volna a szemem anyam kirugdosott volna sminkekkel egyutt:D
16L
44/45 anonim 

válasza:

Nem egy szép lány, és pont nem áll jól neki a smink se. Én nem tudom megtippelni, hogy hány éves, mert ebben sose voltam jó.
Ha olyan fiatal, amilyennek a többiek írták, akkor viszont nagyon durva, hogy már tokája van, lefelé görbülő szája és a szemhéja is olyan, mintha meg lenne ereszkedve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!