Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bejön neked ez a lány? Hány...

Bejön neked ez a lány? Hány évesnek tippeled? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 20. 17:19
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
14-15 év körüli. Érdekes arca van..ha ő ronda szerintetek,akkor én bányarém... sztem átlagos,de a smink tényleg sok..
2010. dec. 26. 18:44
 42/45 anonim ***** válasza:
kb 13 lehet, egyébként nem szimpatikus...nincs egyénisége, nincs kisugárzása és nem is túl szép...bocsi
2010. dec. 26. 19:44
 43/45 anonim ***** válasza:

3.kep..hatterxdddddd

amugy jeeezusom:\ neked ossze vannak nove a szemhejaid?

en 12 - 13 ( kb annyi lehetsz ) ilyen feketere festettem volna a szemem anyam kirugdosott volna sminkekkel egyutt:D

16L

2010. dec. 26. 20:57
 44/45 anonim ***** válasza:

Nem egy szép lány, és pont nem áll jól neki a smink se. Én nem tudom megtippelni, hogy hány éves, mert ebben sose voltam jó.

Ha olyan fiatal, amilyennek a többiek írták, akkor viszont nagyon durva, hogy már tokája van, lefelé görbülő szája és a szemhéja is olyan, mintha meg lenne ereszkedve....

2010. dec. 27. 00:24
 45/45 anonim válasza:
gáz képek, unszimpatikus
2013. máj. 15. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!