Bejön neked ez a lány? Hány évesnek tippeled? (kép)
12-13, nagyon különleges szája van, nekem azért tetszik, mert groteszk az arca, Addams-Family karakter is lehetne belőle fekete hajjal, mindezt a jó értelemben! :)
Szerintem a különleges szépség a leglenyűgözőbb!
Kicsit pufinak tűnik az arca,de nem baj, egyáltalán nem "gáz" nekem is pufi volt kamasznak, nincs evvel gond, kialakul majd 18 éves korára kb.
Nem vagy szép egyáltalán :S Bocsi
12 lehetsz max
Olyan 12, és 14 év között mozoghatsz,
A képeid alapján nem vagy kifejezetten szép, de lehet, hogy csak a rossz minőségű fotók miatt van...
Az utolsó képet én személy szerint borzasztónak minősítem...
Meg szerintem nem kéne erőltetni ezt a fekete szemhéjtust..
Inkább próbálj valami más fajta sminket...:D
Tudom hogy nem voltam túl kedves, de a véleményem érdekelt..:)
nem szép :S
amúgy 14 körül lehet, 13-15; valahogy így.
nem kell ennyi smink, főleg nem ilyen erős O.O ez a haj sem előnyös.
Szemre logó szeméhéjjal nem kéne szerintem ilyen iszonyatosan vastag fekete csikot huzni a szemed köré,hogy mégjobban kihangsúlyozd a szépséghibád..
Egyébként 13-14 évre tippelek,a hajad az első képen sokkal jobb mint a többin. És mosolyoghatnál,máris sokkal pozitivabb véleménye lenne mindenkinek. Szebb is lehetnél ennél,cska még nincs kiforrott stilusod,izlésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!