Lányok! Milyen az ideális pasi a számotokra? Külső-belső. Írj le minden tulajdonságot ami a számodra fontos. Kort és nemet írjatok.
külső: fekete haj, fekete szemek, barna bőr, középmagas, normál testalkatú, szóval nem kigyúrt
belső: romantikus, hűséges, megbízható, vallásos, gyengéd, nem beszél csúnyán, illedelmes, okos, megértő, jószívű, kedves, aranyos, nemes , bölcs, titokzatos, meglepő, optimista, aranyos,öntudatos, magabiztos, bátor, talpraesett, családcentrikus, megbocsátó, céltudatos, antialkoholista, kitartó, igazi lovag,tudja hol a határ
18/L
erről beszéltem :) köszönöm!
persze mindenkinek köszönöm a választ. írjatok még, kíváncsi vagyok.
Kis izom, de nem kigyúrt állat, arcszőrzet, ami jól áll neki. Magas, humoros, nem cigizik, mértékkel iszik.
Értelmes, művelt valamilyen szinten.
Tudom, álmodik a nyomor...
külsőleg Jerzy (valóvilág) tehár magas, izmos (nagyon) fekete haj, sötétebb bőr (ne értse félre senki!)
és belsőre is kb. olyan, szóval nem csöpög a romantikától, de nem is egy hideg nemtudommi.
jah, és legyen benne valami különleges (hobbi, vagy kinézetre, vagy ferrarikat gyűjt, vagy egyszerűen odavan a kickbox-ért vagy hasonlók... :P) :)
17/L
Kicsit legyen izmos,de ne túlzottan,csak épp látszon rajta,hogy nem otthon tunyul egész nap a TV előtt.Hajszín szemszín lényegében mindegy,bár régebben a sötét hajú pasikat szerettem(engem se értsetek félre:D),de már "kinőttem".
Legyen igényes magára,de ne legyen túl hiú.
Szeretem a tetoválást és a piercinget,de nem feltétel.
Jó ha egyedi és nem majmol másokat.
Belsőleg legyen HUMOROS mert nagyon szeretek nevetni és csak egy ilyen ember képes elviselni az állandó hülyeségeimet.Ne legyen túlzottan féltékeny,de azért érezzem,hogy szeret és félt más pasiktól:))
Nem árt ha hasonló az érdeklődési körünk,de ha nem legfeljebb tudunk ujat mutatni a másiknak.Legyen mellettem férfi ne egy papucs aki mindenben egyet ért velem és nincs önálló véleménye.("Oda megyünk ahova akarod,azt csinálunk amit Te szeretnél"stb:S)
Ne akarjon állandóan otthon ülni és szeresse az állatokat,mert ha velem van akkor együtt kell élnie velük.
Én már megtaláltam az ideális pasit szerencsére.
Azt pedig cáfolom,hogy mind egyformák,mert a mai napig rácsodálkozom mennyi tahó,nagyképű pasi van és mekkora külömbség van a párom és köztük.(Persze nem álltalánosítok,biztosan van még sok normális fiú)
belső: legyen kedves, figyelmes, ne drogozzon, dohányozzon, igyon (max. alkalmanként ahogy az előző is mondta) ne legyen egoista, legyen önálló, ne a szülei pénzéből éljen
külső: ne legyen egy kigyúrt állat, de ne is legyen egy vékony pálcika, engem a fekete hajjal és a kék szemmel le lehet venni a lábamról, (szóval az a külsőn legfontosabb számomra), de ha a belső olyan amiket írtam az nekem tökéletes:):) : ) : )
17/L
Számomra az a legfontosabb, hogy legyen valami, ami megfog a fickóban. Hogy meglegyen az a bizonyos szikra. ;)
De hogy a kérdésre konkrétabban is válaszoljak: külsőre legyen magas, férfias alkat. Szeretem a férfias férfiakat; persze ez alatt nem azt értem, hogy legyen agyonkondizva, de ne legyen nagyon vékony sem. Olyan arany középút. :) Legyen egy kis szexis borostája és sötét haja. Öltözködésében ne legyen túl piperkőc vagy túl divatos. Legyen laza, kicsit vagány, kicsit olyan rosszfiús.
Belső tulajdonságait tekintve legyen bátor, magabiztos, humoros (de ne poéngyáros). Valamennyire legyen romantikus is, de azért ne "csöpögjön". Legyen meg a magához való esze. Legyen udvarias; fontos, hogy tudja, hogyan kell bánni egy nővel. Legyen egy kicsit "földtől elrugaszkodott", legyen fantáziája, kedvelje a különcségeket (ez fontos, mert különben engem sem bírna elviselni :)).
Az ideális férfi mellett igazi nőnek érezhetem magamat. Olyannak kell lennie, aki biztonságot nyújt. Olyannak, aki elfogad úgy, ahogy vagyok. Aki olyan dolgokra is rá tud venni, amiket sosem hittem, hogy megtennék; és aki előhozza azt az énemet, amiről én nem is tudtam. :)
Hirtelen ennyi. :)
22/L
Nekem az álom férfi: 183-187 cm magas, sötét haj, sötét szem. Sportoljon (ne gyúrjon, azt nem tartom sportnak, de pl az úszó fiúk nagyon szépek), Legyen nagyon okos, megértő, de ugyan akkor határozott, legyen jó humora. Nekem az nagyon fontos, hogy biztonságban érezzem magam mellette, és legyen olyan 5-10 évvel idősebb nálam.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!