Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Félbe törhető szív karácsonyra?

Félbe törhető szív karácsonyra?

Figyelt kérdés

A barátomnak karácsonyra félbe törhető szivet szeretnék adni. Az egyetlen baj, hogy ő aranyat hor én pedig ezüstöt. Van rá esély hogy találok direkt ilyen szivet, vagy kettőt kell vennem (egy ezüstöt meg egy aranyat). Továbbá bele szeretném glavíroztatni a kezdőbetünket. Szerintetek jó ötlet? És még meg tudom csináltatni, ha ma már 18-a van?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2010. dec. 18. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen!És gravírozni is tudnak bele de nem biztos hogy készen lesz...A gravírozás hamar megvan de ez az arany ezüst dolog egy kicsit problémás....mert ezt ékszerész tudja megcsinálni ha készen nem lehet kapni,de én már láttam!!
2010. dec. 18. 11:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a válaszod, és esetleg meg tudnád mondani hogy hol láttad, mert nagyon fontos lenne. Nincs más ötletem...:/
2010. dec. 18. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
nyíregyházán a tescoban az ékszerüzletben:)most jöttem haza és elmentem szétnézni....gondoltam rég voltam "itthon" (pesten lakom)
2010. dec. 18. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem csináltatni lehet ilyen fele-fele színűt.
2010. dec. 18. 17:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszotokat.

Ha esetleg csinálltatok mennyi idő?

2010. dec. 18. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
háát mivel már csak 5 nap ezért nem hiszem hogy kész lesz,max valami ráfizetéssel hogy a tiédet előre vegye az ékszerész!!
2010. dec. 19. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!