Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a külsőmről?

Mi a véleményed a külsőmről?

Figyelt kérdés

Pontosabban az arcomról lenne szó. (:

Leginkább 17 és afölötti fiúk véleménye érdekelne.

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 15. 23:43
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
tudok róla, hogy szomorkásnak tűnik az arckifejezésem, de van, hogy akaratlanul ilyen...többen kérdezték már, hogy szomorú vagyok-e,-mert azt hitték-dehát NEM... (:
2010. dec. 16. 00:10
 12/23 A kérdező kommentje:

00:08

honnan ismersz? (:

2010. dec. 16. 00:11
 13/23 A kérdező kommentje:
00:10 ez érdekes jellemzés volt, köszönöm... (:
2010. dec. 16. 00:12
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
fuj baz*meg 18F
2010. dec. 16. 02:39
 15/23 anonim ***** válasza:
53%
Te már máskor is raktál fel magadról képet, nem? Akkor sem tetszettél, bocs.
2010. dec. 16. 07:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a 3. képen szép vagy, de az első tényleg rossz, a fények pont azt a részed hangsúlyozzák ki (az orrod), ami nem előnyös. Valószínűleg élőben szebb vagy:)
2010. dec. 16. 09:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem tetszik. Az orroddal meg nincs semmi baj, jó az úgy, ahogy van :). Szép arcod van.

Kedves hozzászólók! Nem azt kérdezte, hogy melyik kép előnyös vagy nem, hanem azt, hogy mi a véleményetek az arcáról, ezért akár olyan helyzetből is tett fel képet, min számotokra talán nem tűnik túl előnyösnek.

Az arckifejezésed meg nem szomorú. Nem tudom, mi tűnhet ezen szomorúnak. Max a 3. képre mondhatták, de azon sem vagy szomorú, csak kifejezéstelen arcot vágsz és ebből egyesek, (akik nem tudnak arcról olvasni :D) arra következtetnek, hogy szomorú vagy biztos.

Na összefoglalva a lényeget: Sztem nagyon szép és aranyos kiscsaj vagy.

De annyira ne hidd el amit mondtam. Az a baj sok lánnyal, ha megtudják magukról, hogy szépek, elvadulnak meg meghűlyülnek. Kár lenne érted.

20f

2010. dec. 16. 11:38
 18/23 anonim ***** válasza:
szerintem az előzők az előnytelent úgy értették, hogy határozottan szebb máshogy nézve, és az adott képen nekik nem tetszik... lány vagyok, tanulj meg sminkelni, azzal keskenyíteni lehet optikailag az orrod. szerintem túl széles. ezt leszámítva szerintem csinos vagy.
2010. dec. 16. 12:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Átlagos, átlagosan helyes.
2010. dec. 16. 19:43
 20/23 anonim ***** válasza:
7%
az a véleményem, hogy ez nem egy társkereső oldal
2010. dec. 16. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!